reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusiu, co dziś dobrego zjemy ?

Abeja ....... ja też tylko na mięsie jadę i moje śniadanka i kolacje poza kiełbasiane to np.
jajko na miękko,
jajeczniczka z wędliną i/lub pieczarkami (sparzonymi), bułeczka maslan/ rogal z dżemikiem np. brzoskwiniowym
tosty z pieczywa razowego lub innego ciemnego
no i u mnie przechodzi tuńczyk mimo, że z puszki :tak:
pomidorek w różnych wariacjach
nadziewana pieczareczka :-p

hmmmm ...... jak sobie coś jeszcze przypomę to napiszę

reklama
MariaOla, ale mi doktorka zabroniwszy jesc kuone wędliny...
stąd problem się jawi..

No a ja myślę,że nawet trzeba by swój chleb wypiekać w takim razie:laugh2:no i chyba tylko sama woda nam pozostaje i to też niebardzo;-)

Abeja ....... ja też tylko na mięsie jadę i moje śniadanka i kolacje poza kiełbasiane to np.
jajko na miękko,
jajeczniczka z wędliną i/lub pieczarkami (sparzonymi), bułeczka maslan/ rogal z dżemikiem np. brzoskwiniowym
tosty z pieczywa razowego lub innego ciemnego
no i u mnie przechodzi tuńczyk mimo, że z puszki :tak:
pomidorek w różnych wariacjach
nadziewana pieczareczka :-p

hmmmm ...... jak sobie coś jeszcze przypomę to napiszę

A u mnie zaraz zielona kupka po pomidorku się pojawiła, sprawdzałam 3 razy. Za to mogę jeść majonez, sprawdziłam w sałatce warzywnej i nic się nie dzieje.

u nas bezbolesnie tez majonezik przechodzi:tak:,pomidorkow jeszcze nie kosztowalam:-(,poza tym nie reagujemy tez na mandarynke,buraczki,salate zielona,losos wedzony,tunczyk;-)ale kielbaska wedzona chyba nam nie pasi:zawstydzona/y:

reklama
dziewczyny jak wy sprawdzacie co szkodzi malym a co nie? na przyklad ze jak cos zjecie to jak dziecko sie zachowuje dnia nastepnego czy jeszcze tego samego dnia? nie wiem kiedy to co zjem znajdzie sie w pokarmie i przez to mam problem z ustaleniem co Michalkowi szkodzi a co nie :-(

Do góry