reklama
Paulka ale brzuszek
super. Ciekawa jestem jaki będzie na końcówce
wszystko jest możliwe patrząc na te nasze zdjęcia. Niby etap ten sam a niektóre nie mają nic, niektóre malutkie a niektóre, tak jak Ty, piękne duże ciążowe brzuszki.
W ogóle tak sobie myślę o tym jak nasze organizmy są różne. Ostatnio profesor na wykładzie komentował koleżanke jak sobie wszystko ładnie załatwiła na ciąże i że w ogóle babki teraz biorą l4 i nie chodzą do pracy a przecież ciąża to nie choroba. On ma trójke dzieci i jego żona prawie do końca pracowała za każdym razem. Nie lubię takiego gadania. Każda by chciała tak super ciąże przechodzić. Najlepiej to tak generalizować. W ogóle facet nie powinien się wypowiadać na taki temat. Grrrrr.
W ogóle tak sobie myślę o tym jak nasze organizmy są różne. Ostatnio profesor na wykładzie komentował koleżanke jak sobie wszystko ładnie załatwiła na ciąże i że w ogóle babki teraz biorą l4 i nie chodzą do pracy a przecież ciąża to nie choroba. On ma trójke dzieci i jego żona prawie do końca pracowała za każdym razem. Nie lubię takiego gadania. Każda by chciała tak super ciąże przechodzić. Najlepiej to tak generalizować. W ogóle facet nie powinien się wypowiadać na taki temat. Grrrrr.
Ela Iguokundia
Aktywna w BB
Mam w planach rodzic w Queen Elizabeth Hospital -Woolwich. Mieszkań niedaleko wiec dlatego sie zdecydowałam na ten. A Ty?Ela a ty w ktorym szpitalu bedziesz rodzic?
Ela Iguokundia
Aktywna w BB
Ela skąd masz takie nietypowe nazwisko?? Mąż chyba nie z Polski?
a tu znowu ja w cotygodniowym raporcie wzrostowym : )
15+2 po śniadaniu
Maż jest z Nigerii:-)
kamila1982
Fanka BB :)
Mam w planach rodzic w Queen Elizabeth Hospital -Woolwich. Mieszkań niedaleko wiec dlatego sie zdecydowałam na ten. A Ty?
Ja w King's College na Denmark Hill ;-)
Maż jest z Nigerii:-)
Ela - śliczny dzidziuś będzie!!! Ach!!
reklama