reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

reklama
Ja mam kilka kocyków po Hani. Większość 100% bawełny. Nie lubię sztucznych materiałów. Karolowi dokupiłam już jeden bambusowy i jeden bawelniany a teraz jeszcze kupię taki bawelna/ minky. Mam już nawet wybrany :)

Dziewczyny jaka butelka na początek bedzie dobra? Czytałam ze madela jest świetna, mam tez laktator madeli, ale jest droga. A ja zamierzam karmić piersią, tylko mysle ze warto mieć butelkę na wszelki wypadek, no i kupic jedna czy wiecej? Czy kupic np Aventu bo tez czytałam ze sa chwalone i polecane.

A co do wiaderka do mycia to mysle ze to pic na wodę jednak, jakos srednio wyobrażam sobieycie w tym dziecka...

Blair na zrobiłam wywiad środowiskowy i kupiłam Lovi Medical +, kupiłam dwie małe i dwie większe ale też zamierzam karmic piersia, butelki będą awaryjnie żeby np podać mój pokarm albo gdy się okaże że go nie mam... Myślę że na początek tyle sztuk wystarczy w zupełności :-)

Blair kup sobie 2 butelki, 125 ml i 260 , nawwt jak bedziesz karmic piersią to mozesz swoje mleko dac jak ktos z małą zostanie,
kup sobie albo madelle do laktarora , lub avent ona jest tez bardzo dobra antykolowa

dziewczyny mysle, ze takie dwie butelki w zupelnosci wystarcza, ja mialam jedna i jej nie uzywalam, wiec to wszystko okaże się w praniu :)

Dzieki za pomoc, ja wlasnie myślałam o 1-2 i chyba sie na avent zdecyduje, widze ze duzo mam je używa, z tego co zauważyłam na codzień ;)

reklama
Ja tez postawilam na butelki z aventu bo czytalam i maja bardzo dobra opinie a tak jak so_happy pisze w necie mozna kupic za 16zl, bo jak w smyku na nie patrzylam to byly za ponad 30zl o_O

A laktator podlaczalam, zeby sprawdzic czy wszystko sprawnie chodzi, to powiem wam, ze cichy jest jak na elektryczne ustrojstwo :) a jak sie sprawuje to sie dopiero okaze w pazdzierniku :)

Do góry