reklama
M
Mysia618
Gość
ale tu cisza zapadla
nie wiem dlaczego ale w sercu i intuicja mi podpowiada ze moge byc w ciazy
kilka dni temu zalapalam jakas infekcje uplawy mialy nieprzyjemny zapach ale kupilam w aptece gineintima i przeszlo nigdy nie mialam tak
cyciry urosly jak glupie bi bardzo boka do tego jesc mi sie nie chce i odrzuca mnie od miesa
wydaje mi sie ze mogła mi sie owulka przesunąć i testy za wczesnie robie ale jutro moze sie dowiem od gina ze ciaza jest
ale tu cisza zapadlanie wiem dlaczego ale w sercu i intuicja mi podpowiada ze moge byc w ciazy
kilka dni temu zalapalam jakas infekcje uplawy mialy nieprzyjemny zapach ale kupilam w aptece gineintima i przeszlo nigdy nie mialam tak
cyciry urosly jak glupie bi bardzo boka do tego jesc mi sie nie chce i odrzuca mnie od miesa
wydaje mi sie ze mogła mi sie owulka przesunąć i testy za wczesnie robie ale jutro moze sie dowiem od gina ze ciaza jest
![]()
a czemu betki sobie nie zrobisz?
M
Mysia618
Gość
jutro mam lekarza , 120 zl wizyta ,szkoda kasy
a dzis od 8-22 w pracy nie mam kiedy
karola1507
Podążając za marzeniami:)
Czesc dziewczyny.
Ja wlasnie z pracy wracam. Już się trochę oswoilam z wczorajszą informacją o ciąży koleżanki. Niech dobrze ja znosi. Ustalilam z M ze do lekarza pójdę dopiero w następnym cyklu czyli gdzieś na przełomie lipca i sierpnia. Teraz chcę trochę odpocząć od niego.
Mysia to trzymam kciuki&&&
Tak sobie myślę i dochodzę do wniosku ze fajnie by było wiedzieć z kim piszemy. Może pokażcie dziewczyny swoje zdjęcia. Ja wczoraj dodałam i Mysia też ostatnio.
Ja wlasnie z pracy wracam. Już się trochę oswoilam z wczorajszą informacją o ciąży koleżanki. Niech dobrze ja znosi. Ustalilam z M ze do lekarza pójdę dopiero w następnym cyklu czyli gdzieś na przełomie lipca i sierpnia. Teraz chcę trochę odpocząć od niego.
Tak sobie myślę i dochodzę do wniosku ze fajnie by było wiedzieć z kim piszemy. Może pokażcie dziewczyny swoje zdjęcia. Ja wczoraj dodałam i Mysia też ostatnio.
jutro mam lekarza , 120 zl wizyta ,szkoda kasya dzis od 8-22 w pracy nie mam kiedy
![]()
to malo bierze Twoj lekarz, moj kasuje 150
Czesc dziewczyny.
ja wstawiam tylko na zamknietym fotki, mamy inny watek z laskami, moge na priv podac namiary na fejsa
Anula coz moge powiedziec owu byla jak w pysk strzelil;-) piekna temp po i oby taka zostala;-)
Mysia gin nie stwierdzi ci ciazy jesli faktycznie owu sie przesunela...bo nawet testy ci niechca wyjsc, wie na twoim miejscu poszlabym na bete a z lekarzem sie wstrzymala;-)
Trzymam kciuki&&&&
Mysia gin nie stwierdzi ci ciazy jesli faktycznie owu sie przesunela...bo nawet testy ci niechca wyjsc, wie na twoim miejscu poszlabym na bete a z lekarzem sie wstrzymala;-)
Trzymam kciuki&&&&
reklama
madziolina_p
Fanka BB :)
Dokladnie Mysia, nawet pecherzyka nie zobaczy- nic :-( zrob bete i bedziesz pewna!
Podziel się: