reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

reklama
ale tu cisza zapadla ;) nie wiem dlaczego ale w sercu i intuicja mi podpowiada ze moge byc w ciazy;) kilka dni temu zalapalam jakas infekcje uplawy mialy nieprzyjemny zapach ale kupilam w aptece gineintima i przeszlo nigdy nie mialam tak ;) cyciry urosly jak glupie bi bardzo boka do tego jesc mi sie nie chce i odrzuca mnie od miesa ;) wydaje mi sie ze mogła mi sie owulka przesunąć i testy za wczesnie robie ale jutro moze sie dowiem od gina ze ciaza jest;)

ale tu cisza zapadla ;) nie wiem dlaczego ale w sercu i intuicja mi podpowiada ze moge byc w ciazy;) kilka dni temu zalapalam jakas infekcje uplawy mialy nieprzyjemny zapach ale kupilam w aptece gineintima i przeszlo nigdy nie mialam tak ;) cyciry urosly jak glupie bi bardzo boka do tego jesc mi sie nie chce i odrzuca mnie od miesa ;) wydaje mi sie ze mogła mi sie owulka przesunąć i testy za wczesnie robie ale jutro moze sie dowiem od gina ze ciaza jest;)

a czemu betki sobie nie zrobisz?

Czesc dziewczyny.
Ja wlasnie z pracy wracam. Już się trochę oswoilam z wczorajszą informacją o ciąży koleżanki. Niech dobrze ja znosi. Ustalilam z M ze do lekarza pójdę dopiero w następnym cyklu czyli gdzieś na przełomie lipca i sierpnia. Teraz chcę trochę odpocząć od niego.

Mysia to trzymam kciuki&&&

Tak sobie myślę i dochodzę do wniosku ze fajnie by było wiedzieć z kim piszemy. Może pokażcie dziewczyny swoje zdjęcia. Ja wczoraj dodałam i Mysia też ostatnio.

Czesc dziewczyny.
Ja wlasnie z pracy wracam. Już się trochę oswoilam z wczorajszą informacją o ciąży koleżanki. Niech dobrze ja znosi. Ustalilam z M ze do lekarza pójdę dopiero w następnym cyklu czyli gdzieś na przełomie lipca i sierpnia. Teraz chcę trochę odpocząć od niego.

Mysia to trzymam kciuki&&&

Tak sobie myślę i dochodzę do wniosku ze fajnie by było wiedzieć z kim piszemy. Może pokażcie dziewczyny swoje zdjęcia. Ja wczoraj dodałam i Mysia też ostatnio.

ja wstawiam tylko na zamknietym fotki, mamy inny watek z laskami, moge na priv podac namiary na fejsa

Anula coz moge powiedziec owu byla jak w pysk strzelil;-) piekna temp po i oby taka zostala;-)

Mysia gin nie stwierdzi ci ciazy jesli faktycznie owu sie przesunela...bo nawet testy ci niechca wyjsc, wie na twoim miejscu poszlabym na bete a z lekarzem sie wstrzymala;-)
Trzymam kciuki&&&&

reklama
Do góry