reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Daria, ja mimo wszystko unowilabym się do kunickiego zobaczyć co zaproponuje teraz i tak jakby zaklepac sobie miejsce w nowej puli środków. Potem możesz mu powiedzieć, jak ja raz zrobiłam, że robię sobie miesiąc- dwa przerwy na odetchniecie, u mnie zaakceptowali to bez mrugnięcia. A może on będzie miał pomysł w którym kierunku pójść...

reklama
Daria rozumiem twoje rozgoryczenie nie jestes sama jak wiesz cześć z nas to przechodzi, jedyna moja rada to daj sobie teraz luz odpocznij dzij jestes zla jutro, bedzie smutek za pare dni bedziesz miala ochote cos zrobic w tym kierunku, zobaczysz nie poddawaj sie wszytko bedzie dobrze:-)

Kochane moje forumowiczki bylam dzisiaj u 2 lekarzy i moje bóle w klatce to nie hiperka. Mam jakieś szmery w sercu i musze iść do kardiologa. Ale mam się tym na razie nie stresowac.

W ogole tak lecicie szybko ze chyba nie nadążam :)

laseczki -czy oprocz Bety powinnam cos jeszcze zrobic???? znalazlam Labo ,ktore zrobi mi wszystko bez glupich dyskusji i tekstow ,ze na Bete jest za wczesnie. Moge co 2 dni tam jezdzic:-).A jak zrobie teraz w Piatek hCG(zalozmy ze wyjdzie) to kiedy kolejny raz to robic???

reklama
Do góry