reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2015

reklama
Piotrek tez się juz kompieli sam. Wogóle go nie trzymamy ale wanienka jest pod lekkim skosem wiec w nogach ma więcej wody a przy głowie mniej. I oczywiście tez łazienka zalana.
Mitaginka gratuluje ząbka. Ja się nie spodziewam Ika miala 9 miesięcy jak miała pierwszy ząb.
Za to duma mnie rozpiera bo mój synek opanował przewraca nie się z placów na brzuszek. Teraz co chwile kwiczy żeby go przewrócić spowrotem bo z brzucha na plecy to juz nie a wiadomo głową się męczy a położyć lepek jak jest na brzuszku to nie chce nigdy.

Lafragola nalalam dużo więcej wody wczoraj i trzymałam ją jak Maja napisała i faktycznie mała machala nozkami była lekko zdziwiona ale zadowolona :D aa jak ja wyjelam to chyba jakiś opóźniony zapłon gadala ałuu Agu abu śmiała się i bardzo zadowolona była :D

Asiaf moja w ogóle nie chce się przewracac na bok nawet nie próbuje a jak kładę ja na brzuszek to ma taki odruch ze ręce do tylu chce brać dlatego kładę ja na przewijaku i ma trochę ręce przyblokowane i ciężko jest jej wziąść je za siebie wiec jest zmuszona trzymać je prosto ale z tym przewracaniem na bok chociaz to nie wiem kiedy się ruszy..

W Gdańsku dziś 32 stopnie nie wiem jak wytrzymam :o

W Gdańsku 32 a w Warszawie 37'. Wczoraj po 18:00 w aucie termometr pokazał na zewnątrz 40'. ImageUploadedByForum BabyBoom1438936966.545010.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1438936966.545010.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1438936966.545010.jpg
    36,3 KB · Wyświetleń: 61
reklama
Dziewczyny które karmią butelką swoje dziecię wyparzacie butelki? Czy może polewacie wrzątkiem? Czy tylko sama woda z kranu myjecie?

Do góry