iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Dziekuje kochane za zyczonka
Tak dzis koncze 29 lat
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
To chyba taki dzien bo moja corka obudzila sie o 5ejSewa - mój wstał dzisiaj o 6.00, więc u was wcale nie jest tak źle;-).
A teraz mały odsypia poranne wstawanie, jak wstanie dostanie coś przekąsić (ryż z jabłkami) i też idziemy w trasę.

ale kolo 6 zasnela w koncu i do 7 spalismy
:-)
.
, bo inaczej mały od razu ma w rękach jakiś talerz
, czy garnek. Jak nie mogę go mieć na oku, to wsadzam do kojca, choćby się darł, bo już kilka numerów mi odwalił
.
, więc wróciłam do domku, ja zrobię obiadek i zaraz jak wstanie, to zjemy i znów na cały dzień na dwór
ale w sumie to dobrze, bo szybciej wychodzimy na spacerek i Maja szybciej zasypia na drzemke, a potem całe słoneczne popołudnie możemy siedzieć na dworze 

. Chyba będziesz go musiała uwiązać

. Moja sąsiadka ma dziecko o 1, 5 m-ca młodsze, które wogóle nie raczkuje, tylko siedzi sobie i od niedawna wstaje. Czasem to jej strasznie zazdroszczę. Kuba raczkuje od 6-go miesiąca z prędkością błyskawicy i też już mam dosyć. A będzie jeszcze gorzej
. Czeka nas niezły trening
.