• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2016

reklama
Dziewczyny a jak z waszym apetytem? Ja wszystko musze w siebie wmuszac, zachcianki zdecydowanie nie sa mi znane [emoji14]

Wysłane z mojego GT-I9515 przy użyciu Tapatalka
u mnie to samo, jedynie ciagle muszę coś mieć przy sobie jak jak mnie mdli to musze coś zjeść...i nie rozstaje się z cukierkami toffino, w pierszej ciąży mąż za nimi biegał bo nie mogło mi braknąć i paluszkami słonymi:-D
Ale apetytu brak:no: i boje sie że to pierwszy obiaw zbliżających się wymiotów oby nie

witajcie dziewczyny. tez jesteście takie senne? pi prostu nie mogę sobie z tym poradzić.
ja nie umiem sobie poradzić z sennością:no:
Dziewczyny a jak z waszym apetytem? Ja wszystko musze w siebie wmuszac, zachcianki zdecydowanie nie sa mi znane [emoji14]

Wysłane z mojego GT-I9515 przy użyciu Tapatalka

Ja mam normalny apetyt. Czasem mnie dziewczyny na dole brzucha zakluje tez tak macie? Z tym, ze ja to sam poczatek, bo wczoraj mialam termin @
to dobry oznak, mnie też bardzo brzuch bolał w okolicach spodziewanej @, teraz tylko od czasu do czadu, ale wczoraj po przytulankach niestety długo mnie bolał:crazy:

Hej. Ja juz mam dosc :-( dzisiaj rano zemdlalam w kuchni przy robieniu sobie sniadania. Maz wezwal pogotowie i fajnie mnie pocieszyli ze to dopiero początek. Ciśnienie mam ciagle 90/50. Czuje sie okropnie. Jak troche dojde do siebie to doczytam co u was.
Pozdrawiam!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry