• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lipiec 2016

reklama
Witaj Magda! Ja tez juz po tyg od zapłodnienia czułam ze to choć to moja pierwsza ciąża. Test z moczu rownież wyszedł negatywny a beta potwierdziła moja przypuszczenia. Ja tez jestem wciąż senna... A ciśnienie 110/60 ogólnie mam niskie ciśnienie wiec nie będę miała lekko w ciąży...

Ja w pierwszej ciąży zrobiłam 6 testów w domu i każdy negatywny, 7 zrobiłam zaraz po usg na którym sie okazało ze jestem w końcówce 9 tyg i tez negat, wiec tym negatem nie przejmuje sie w ogóle!
Podejrzewam, ze moze cos sie kluc, bo jak nie to chyba nadszedł moj kres, nie mam w ogóle siły [emoji17]

U mnie rano było ok a teraz modli i nic mi nie smakuje ;( ehh jutro mam tylko wizytę u giną na pewno da mi na badania wkoncu trzeba zrobić. Witam Nowe Panie ;)

reklama
Magda oby to bylo to! Nie napisalam tego zlosliwie
Ja tak jak pisalam, w tyg zrobie bete, a do lekarza pojde ok 7-8 tyg

madziolnina_p mam nadzieje, ze to jest to, bardzo bym chciała. Przeważnie @ mi sie nie spóźnia a mam powód zeby przypuszczać ze zaszłam, bo w tym cyklu podjęliśmy decyzje o kolejnym dziecku i podjęliśmy odpowiednie kroki w tym kierunku [emoji6]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry