reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Fondie o to samo zapytałam dziś gin .Powiedział że można brać bo on się poprostu lepiej wchłania .Ja biorę met .i zwykły .Tak mi gin zaleca.
ja nadal go nie zkupilam moze w dozie bedzie wlasnie skonczyl mi sie kurde i acard i kwas foliowy 2 dzien zapomnialam kupic jutro musze po niego leciec koniecznie. Ja sobie lykam po 2 na dzien:)

reklama
co do stymulacj to ja mialam.6cykli wiec to tez nie takie hop siup ale poddalam sie lekarzowi i nie zaluje :-) pierwsze bralam lamette 3-7dc zeby podrasowac jajeczka i dalo kopa, w pierwszym cyklu bylo 6- a peklo dwa.- to byl stres :p potem monitoring i zastrzyk z ovitrele na pekanie. Mi pecherzyki zawsze pekaly a i tak bylo cos nie tak. Potem dawalam zastrzyk sama. Zastrzyk jest nie tylko na pekanie ale tez na wzmocnienie cialka zoltego.. i mamy to co mamy ;-)

co do stymulacj to ja mialam.6cykli wiec to tez nie takie hop siup ale poddalam sie lekarzowi i nie zaluje :-) pierwsze bralam lamette 3-7dc zeby podrasowac jajeczka i dalo kopa, w pierwszym cyklu bylo 6- a peklo dwa.- to byl stres :p potem monitoring i zastrzyk z ovitrele na pekanie. Mi pecherzyki zawsze pekaly a i tak bylo cos nie tak. Potem dawalam zastrzyk sama. Zastrzyk jest nie tylko na pekanie ale tez na wzmocnienie cialka zoltego.. i mamy to co mamy ;-)
o widzisz no to chybe jednak sie poddam temu..ale wlasnie tez slyszlam, że nie zawsze sie szybko zachodzi i to mnie wkurza bo moz ebym szybciej sama zaszla a czemu mialas stymulacje?

jest jakis preparat ktory ma kwas foliowy zwykly ten metylowy i nie ma jodu a ma np. b12 jeszcze i b6? moz epo prostu wlacze femibion natal zaraz po tescie? moze wysatrczy;/ bo cholera ja tego jodu na tarczyce nie moge brac

Ostatnia edycja:
tak teraz tez mialam a doktor tak prowadzi z tego co wiem wiekszosc pacentek i tak mi to tlumaczyl ze to rasuje cialko zolte- wiec jak wiedzialam.ze dzidzia moze byc na starcie wzmocniona to nie dyskutowalam choc dok. wiedzial ze nie mialam problemu z zajsciem wczesniej

tak teraz tez mialam a doktor tak prowadzi z tego co wiem wiekszosc pacentek i tak mi to tlumaczyl ze to rasuje cialko zolte- wiec jak wiedzialam.ze dzidzia moze byc na starcie wzmocniona to nie dyskutowalam choc dok. wiedzial ze nie mialam problemu z zajsciem wczesniej

ale wzmacnia stymulacja komorke jajowa czy zastrzyk tylko?

Fondie, teraz nie mozesz jodu, ja tez. W ciazy to chyba trzeba lykac witaminy z jodem, bo chodzi o dobro dziecka. Mam racje? Rozmawialas moze o tym z lekarzem? Bo ja do konca tego nie jestem pewna

Fondie, teraz nie mozesz jodu, ja tez. W ciazy to chyba trzeba lykac witaminy z jodem, bo chodzi o dobro dziecka. Mam racje? Rozmawialas moze o tym z lekarzem? Bo ja do konca tego nie jestem pewna
moja endo powiedziala, że moge sobie brac preparat z jodem ale tylko 3 mies. przed ciaza a nie mam pewnosci ze wtedy zajde;/ a ostanio mialam skoki tarczycy wiec chyba wole wlaczyc femibion dopiero po tescie.

Firma solgar ma metyl kw foliowy i kompl.vit b6 z b12.Ja biorę od 2 mies jak się tu od dziewczyn dowiedz.Doktor. zlecił mi również. Dadatkowo 15 mg zwykłego kwasu fol..powiedz.dzisiaj że nie zaszkodzi brać dużo bo nadmiar się wysika.

reklama
Witajcie dziewczyny

susana – to się pochrzaniło. Na przekwitanie to masz jeszcze czas

Satchma – witaj na forum. Słyszałam dużo dobrych opinii na temat dr Macieja Kurpisza. Chciałam się do niego wybrać, ale niestety mam za daleko

Do góry