Ipanema_Girl
Yummy Mummy
A moze ktoras z Was moglaby mi doradzic cos w temacie elektronicznych nian???
Bede wdzieczna.
Bede wdzieczna.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To super sprawa zwlaszcza jak sie ma duze mieszkanie albo ogrodek i dziecko jest male mozne sobie nianke przyczepic i wyjsc a jak dziecko tylko jeknie to wszystko slychac u mnie sie sprawdzila jak nicA moze ktoras z Was moglaby mi doradzic cos w temacie elektronicznych nian???
Bede wdzieczna.
A i kupilam dzisiaj spacerowke za 219 zl baby design mini bo nam do samochodu potrzebna zeby malo miejsca zajmowalakurcze fajna lekka super sie prowadzi
jak ktos szuka czegos w rozsadnej cenie to polecam i super kolory my mamy szaro-rozowy
![]()
Hej zdjec jeszcze nie mam bo nie zdazylam zrobic od wczoraj ;-) ale mam ze strony allegro zdjecie
mozna go zlozyc jak walizke bo ma raczke z boku i wazy 6,5 kg albo cos kolo tego w kazdym badz razie jest lekki i ma skretne kola wiec przy obracaniu nie trzeba podnosic przednich kolek