reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

A ja zmianę czasu odczuwam, i owszem, ale to chyba przez Julkę i nasz unormowany tryb dnia, teraz wiem że jest o godzinę za wcześnie.
Co do aktywnego dzionka, to nic nowego: spacer nad morze i tyle. Potem drzemka obiad..coś tam i zleci do wieczora...nuuudyyyy.
Czkawka jest swietna, bobo wtedy tak rytmicznie podsakuje, ale moje małe jeszce tak nie mialo. Chociaż wczoraj zaczęło nielada harce.

coś jest nie tak z moja wagą, tzn: od 3m-cy nie przytyłam ani kilograma. Trochę mnie to niepokoi.

reklama
Viviana - na 100% nie wiem, ale na 99% :tak: . Tak fajnie, rytmicznie z 7 razy stuknął mnie w to samo miejsce. Jak się rozpycha to raz tu sturchnie, raz tam, ale nigdy tak równo. Dla tego uważam że to była czkawka.:-D

Dzien dobry w szystkim kobitkom w ten cudowny sloneczny dzionek!
Caly weekend byly urodziny, babci, taty i jeszcze raz babci.
Impreza na maxa.:sick::sick:Boje sie o bobo, bo tyle zarcia!!!???Przesadzilam.
Ale sie ciesze ze juz koniec i rytm wraca do normy.

Hallo Kasia!
Lidka
naslu***e , dobre!!!!!:-D:-D:-D:-D
Kira, z ta skora mam tak samo,drapie sie czasami jak wsciekla, ale nie wiem czy to musza byc od razu rozstepy, bo jak narazie to nie mam ani jednego, skora jest przesuszona, peeling(sciera stary naskorek) i smarowanie, smarowanie, smarowanie-likwiduje swedzenie.
Mrozik, to swietna wiadomosc z tym basenem, bo ja sobie juz nowe bikini kupilam, a teraz znowu sie bede bala:baffled::baffled::baffled::szok::szok::szok:

Wiesz Ola - z tym basenem to różnie , moja koleżanka chodziła i nic jej nie było, ale większość mi odradza. Ona chodziła dopiero w 9 miesiącu.
Przepraszam że cię tak wystraszyłam :zawstydzona/y:

:-D:-D:-D:-D No co ty mrozik,nie ma problemu, ja jestem uparta, jak sobie do glowy cos wbije to tak musi byc, a wiec i z basenem jak sie upre to i tak pojde.:cool2::cool2::cool2:
A czkawke bobo tez juz przezylam, smieszne uczucie.

Mąż idzie po pracy na angielski, to i ja chyba pójdę wózki pooglądać. Kupiłam sobie gazetkę M jak Mama, coś tam napisali na co zwrócić uwagę. Poszukam w sklepach, popytam, zobaczę co mi doradzą. A na internecie znalazłam super pościel do łóżeczka. To już wiem że na pewno tam kupię​

Ja juz tez pare rzeczy obejzalam, te ktore wpadly mi w oko sa super drogie, chyba zrobie biznes z naszymi rodzicami:ninja2::cool2:
A z drugiej strony moja przyjaciolka ktora ma 2 dzieci mowi zeby sie na za duze koszty nie narazac bo dziecko tak szybko rosnie, ze nie zdazymy sie obejzec a juz to wszystko co kupilismy bedzie nie potrzebne, za male, itp.

A jak to jest z ta wyprawka dla niemowlaka, czy ktoras z was moglaby mniej wiecej napisac co jest niezbedne w pierwszych dniach dla malucha?Naur ty napewno wiesz, pomozesz?

reklama
Ja przychylam się do prośby Oli. Wprawdzie wydrukowałam sobie z jakiejś stronki liste z wyprawką, ale warto ją skonsultować. Jeśli znajdę ją na kompie, to tu wkleje i może dziewczyny sie wypowiedzą na jej temat :-)​

Do góry