reklama
Kotek07
mamy czerwcowe 2007
Wiecie co mama mi właśnie powiedziała że na zgagę dobry jest cukier. Nie wiem bo nigdy nie próbowałam ale zawsze mozna spróbować jezeli nic innego juz nie skutkuje.
Mi od świąt opuchlizna z nóg nie chce zejść, w ogłóle nie mam kostek wyglada to okropnie. Dobrze że w piątek idę do gina to poproszę go o jakąś maść.
Mi od świąt opuchlizna z nóg nie chce zejść, w ogłóle nie mam kostek wyglada to okropnie. Dobrze że w piątek idę do gina to poproszę go o jakąś maść.
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Moja mama na zgage pije wode z soda...Jej to pomaga bardzo i praktycznie po kilku krotkich chwilach i na dlugo nie wraca-tylko ze ona nie jest w ciazy:-)
U mnie zgaga to chyba pierwszy objaw ciąży, bo mam ją od pierwszego do ostatniego dnia.
Przy Weronice zeżarłam chyba z opakowań Rennie, a teraz to już chyba z 15, bo bywa że w nocy 3 razy biorę bo mnie ta cholera budzi. Tak więc muszę ją przy łóżku sobie kłaść bo inaczej kapota. No, ale fakt faktem że Rennie działa.

reklama
Nie miałam o tym pojęcia
muszę dokładnie sprawdzić. Ale trudno, w końcu nie pożeram tego tonami, tylko wtedy gdy muszę. Nie wiem czy lepsze dla dziecka byłaby ta odrobina cukru, czy gdyby matka oka do końca ciąży nie zmrużyła.

Podziel się: