Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Może to wina jakichś połączeń nerwowych? Może ucisk na kręgosłup a nie zwykłe skurcze 
- dobry masaż to po prostu porządne bicie piąchami - aż do bólu. Mimo że chwilę poboli, ale te łaskotki mijają.
No i pierwsze co zrobiłam to złapałam Rennie.
Monia- ten ból to takie jakby mrowienie, jak się kładę to najpierw powoli powoli i tak narasta, że muszę ruszyć nogą lub ręką
Czesc Agik25 ;-) moze ja jakos pomoge bo jestem fizjoterapeuta...ale czegos nie rozumiem...czy te mrowienie odczowasz w lydce czy w rece rowniez? Bo jesli tylko w nodze to moze byc to tzw.rwa kulszowa...juz tlumacze:w okresie ciazy bardzo czesto dopadaja nas dolegliwosci ze strony kregoslupa ledzwiowego co jest spowodowane poglebianiem sie lordozy ledzwiowej(niewazne to akurat)wazne jest ze z kregoslupa ledzwiowego wychodza nerwy unerwiajace min konczyny dolne,glownym nerwm biegnacym wzdluz nogi czyli...srodek posladka ,wzdluz uda ,lydki az do pietki,jest nerw kulszowy wlasnie a jak nawet leciutko dysk sie przesunie(jadro miazdzyste) w kregoslupie to moze uciskac wlasnie na ten nerw co daje wlasie taki objaw jak opisujesz.Czasami jest zlokalizowany w posladku a im nizej odczowa sie bol czy wlasnie to mrowienie to znaczy ze dolegliwosc sie poglebia.Nic sie nie martw sa na to odpowiednie cwiczonka nawet dla nas brzuchaczkow ale moze to nie to bo wspominasz rowniez o mrowieniu w rekach a raczej watpia abys miala razem z rwa kulszowa,rwe ramienna.Tak wiec moze faktycznie brakuje Ci troszke magnezu worganizmie jak z reszta dziewczyny juz radzily.Nie bede tak gdybac...jesli napiszesz mi dokladnie jak to odczowasz to moze uda mi sie cos doradzic.Ale potrulamale moze sie na cos przydam
POZDROWIONKA