reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe zakupy :)

Ewo można o ile piszesz o wycofaniu z aukcji w której wziełaś udział... musisz poprosić o wycofanie z aukcji... jakiś taki link jest po prawej stronie w Twoich aukcjach...

reklama
Pastela - smoczek w tym zestawie wygląda tak samo jak ten co pokazywałam, a pieluszki flanelowe są bardzo dobrej jakości (moim zdaniem) i milutkie w dotyku:happy:
Do laktatora nie znalazłam gwarancji ale jakby coś się zepsuło ma on w sobie części zapasowe - x2 i jest naprawdę bardzo dobrze wykonany, myślałam, że będzie się ciężko naciskać a chodzi bardzo, bardzo leciutko. Zastanawiamy się czy nie przesadziliśmy faktycznie z ilością butelek i czy ten zestaw startowy (2 but. 260ml, 2 but. 125ml, 6 smoczków z nr 1, 1 smoczek uspokajający, szczotka do czyszczenia) był potrzebny no ale zobaczymy :) a pojemniczki na pokarm AVENT VIA mają 2 gwinty do laktatora... a laktator ma 2 butelki w komplecie... dużo tego wszystkiego :-D

Grubelku o drugim dziecku na razie nie myślę niech najpierw to się urodzi zdrowe :happy: a co do butelek to siostra planuje mieć dziecko za rok więc najwyżej jej odsprzedam :) a jak nie to każda butelka będzie na inny dzień :-)

Grubelku o drugim dziecku na razie nie myślę niech najpierw to się urodzi zdrowe :happy: a co do butelek to siostra planuje mieć dziecko za rok więc najwyżej jej odsprzedam :) a jak nie to każda butelka będzie na inny dzień :-)

A to miał byc taki mały żarcik że niby to tylko ja mam mieć dwa takie małe "potwory" w domku... :dry:

Dzięki Alkmena za fotki - smoczków:-).
Szkoda, że te pieluchy kolorowe są cieńsze, przecież są droższe o połowę za wzorki to jeszcze oszczędność na materiale:wściekła/y:, bywa
A z tym rozpakowywaniem to cierpliwa jesteś, mężuś pewnie to doceni hehe ;-)

reklama
Do góry