reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe zakupy :)

Ciuszki śliczne... Zebrro jak przyjdą te body to daj znać - widziałam że licytujesz (też miałam ochote bo było kilka aukcji ) ale czytałam komentarze i kilka było takich sobie jeżeli o nie chodzi...

Fasolku tego Next'a to chyba bym kupiła sliczny i myslę że niedrogi... chociaż to jest 62 i może się okazac że bedzie dobry np w sierpniu a wtedy to jeszcze lato...

Co do komody REGAŁ KĄPIELOWY ATLANTIS BREVI HIT CENOWY !!! (182171487) - Aukcje internetowe Allegro

chyba o tej mówiłyście że droga... ja uważam że nie Ja kupiłam podobna w listopadzie 2005 i płaciłam 199 PLN a półki moja ma trochę głębsze i pokryte ceratkataką jak przewijak.. kiedyś juz wklejałam... Myslę że ta jest do przyjęcia...

reklama
No właśnie specjalnie dopisałam, że chodzi mi o cenę tej nakładki, bo komoda powiedziałabym, że całkiem niedroga... widziałam takie po 350-500 zł... Ja też będę miała taką Grubelku i też z głębszymi półkami :))

No własnie ja też znalazłam negatywną opinię o jakości tych bodziaków, ale tylko jedną, więc stwierdziłam, że spróbuję, zobaczymy...
Licytuję jeszcze na drugiej aukcji i pewnie nikt mnie nie przelicytuje, bo dałam cenę 15 zł za 3-pak, a ta babka wystawiła wczoraj na kup teraz po 13,99... :) Cóż... bywa...

Ja czekam jak zakończy się dzisiejsza aukcja (tam gdzie dałam 15zł) i dokupię jeszcze opakowanie na 56 cm... bo one jakieś większe są... Pomierzyłam wczoraj te co mam w domu i sa dużo mniejsze...

dziewczyny jak patrzę na te zakupione przez Was ilości to Wam zazdroszczę:)))
ja mam tylko 1body, 1koszulkę, 1pajacyka, 1śpiochy, czapeczkę, skarpetki i niedrapki
niedługo mam się spotkać z koleżanką, to coś może od niej dostane, więc na razie się wstrzymuję przed zakupami, poza tym duża część moich koleżanek do któregoś m-ca jechała tylko na pożyczonych ciuszkach, sama nie wiem co robić:confused:

Jazztina podziwiam Cię za spokój ja sapać bym chyba nie mogła.... decyzja należy tylko do Ciebie... w takiej sytuacji ja skompletowałabym sobie tylko wyprawkę do szpitala nową tzn na te 3 dni body spiochy kaftaniki i pajacyki, czapeczke i skarpetki, niedrapki... po kilka sztuk...

Właśnie policzyłam moje body na krótki rękaw w rozm 56 - 6 szt i 62 - 12 szt i 68 - 2 szt hmm.... chyba już nie bede kupowała więcej bodów... na długi rekaw mam po Julce (to na szczęście wróciło w całości tzn 56-74 wszystkie które pożyczyłam... ) i Zebrro rzeczywiście ten rozmiar 50/56 duży jest wg moich bodów to 62 przynajmniej...

reklama
Do góry