reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Uciazliwe objawy

ja odpukac tez nie mam i w pierwszej ciazy tez nie mialam ale smaruje sie tym balsamem ktory ma izka z maslem kakaowym. choc przyznam ze nieregularnie bo co jakies 2-3 dni jak mi sie przypomni. a jakbyscie mialy nowe rozstepy to byscie od razu zauwazyly bo sa czerwone kreski a nie juz perlowe blizny. tak wiec oby do konca bez rozstepow baby!!!! a kto ma.... tez slyszalam ze mozna je potem jakos usunac czy zminimalizowac... tutaj wlasnie na to polecaja bio-oil (twierdza ze usuwa rozstepy i blizny hmmm)

reklama
No u mnie są to fioletowe kreski które z czasem zrobią się perłowe. A na temat ich usówania jest fajny artykół w ostatnim numerze "M jak mama", więc nie jest tak źle skoro można je zlikwidować.

Dziś odkryłam malutkie rozsępy na biodrach, jeden po prawej i trzy po lewej stronie, długści około 0,5 cm :( a tak smaruje i smaruje i dupcia blada:zawstydzona/y: z początku myślałam że to odciski od majtek, ale nie :(- jestem nieszczęśliwa.

A na temat ich usówania jest fajny artykół w ostatnim numerze "M jak mama", więc nie jest tak źle skoro można je zlikwidować.
jak to w ostatnim? to co? do wałbrzycha "m jak mama" nie dociera? myślałam już, że zrezygnowali po pierwszym numerze:-( bo nigdzie nie ma:-(

jeszcze zajrzę do drugiego empika, może tam będzie a jak nie to dam ci znać, dzięki wielkie:tak:

jak to w ostatnim? to co? do wałbrzycha "m jak mama" nie dociera? myślałam już, że zrezygnowali po pierwszym numerze:-( bo nigdzie nie ma:-(

Kachasku ja mam ostatni majowy numer, ale kupiony około 20 kwietnia, potem pewnie jest problem żeby go dostać. I jest to 3 numer a ja z niecierpliwoscią czekam na następny.

reklama
No i znalazłam ten artykuł, poprzednio ja czytałam tę gazetę nie miałam rozstępów i pominęłam ten dział :zawstydzona/y: ale teraz rozstępy juz mam :sick:
Dla tych które nie mają udostepniam zdjęcia artykułu poniżej, sa czytelne:)

Do góry