reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2007

reklama
Kajunia z tym humorkiem wisielczym , to norma:-D tez tak miewam... na szczescie mija... w koncu ciaza to stan blogoslawiony:-D

Misia... wpisz mnie jak mozesz na liste listopadoweczek:-) termin 10.11.2007 dzięki:tak:

Mam pytanko, piszecie o usg genetycznym... to takie, ktore wykonuje sie miedzy 11-14 t.c? I bada sie maluszka pod kątem wad genetycznych (m.in. zespol Downa) i wad budowy narzadow? Bo cos takiego mialam, tyle, ze nie mowiono o tym usg genetyczne, a usg na przeziernosc karkowa...

Pa,pa

ale macie fajnie:-). Tez mysle by nie wychodzic z domciu... poleniuchowac. Ale niestety sie nie da :baffled: Chyba wezme sobie w piatek urlop....... Dobrze sie czuje, ale takie lenistwo mnie ogarnia jakos ostatnio. Marzy mi sie jakis domek nad jeziorkiem..., spacerki z mezulkiem, pieskiem i moim najwiekszym skarbem w brzusiu;-)... ehhhmmm....
Tak troszke wscipsko sie spytam: Nie pracujecie dlatego ze komplikacje ciazowe czy niechce Wam sie? :-)

larvunia
takie leniuchowanie bywa tez meczace;-)
Ja siedze w domu juz dosc dlugo, bo mam 2 letnia core i nia sie zajmuje,
powiem Ci, ze chetnie bym juz poszla do jakies pracy no ale nie zapowiada sie...

reklama
anulka... z tym PZU to jest kadencja 10 miesiecy. Kurde i ja chyba bede miala lipe bo moje "po znajomosci" ubezpieczenie nie wypali :-(

Do góry