reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2007

reklama
Anineczka dziekuje dobrze...wogole gdyby nie brzuszek i smaki to byłoby super:-) zartowałam brzusio jest fajny:-)
jutro ide do gina zobaczymy co powie:-)

Cześć listopadowe mamusie ja też spodziewam się dziecka w listopadzie mam termin na 13, mogłybyście mnie też wpisać na listę była bym bardzo wdzięczna będę co jakiś czas pisać tylko jak narazie postaram się nadrobić zaległości :-)

Hej matyldaa, jak zrobisz sobie suwaczek to napisz do mnie priva to cie umieszcze na liscie :-)

witam sie popoludniowo!
siedzialam chwilke z moim synusiem w ogrodku ale upal taki niemilosierny ze ucieklismy do chlodnego domku :-)

i znowu mam zgagę :baffled:

witam i ja

ale upał...:szok:
z Milena chowamy sie w domu
mam truskawki :-p:-p ale i tak cos za mna chodzi i nie wiem co

chyba ten kalafior co kupiłam sobie na obiad :-D

witaj Matyldo zagladaj i pisz codziennie:-):tak:

Kajunia gratuluje kopniaczkow :-)
no to teraz zaczyna sie okres jak bedziemy regularnie kopane pzrez nasze brzdączki :-)

Anineczka aaa no pewnie ze cie pamietamy :tak:;-)

piszecie o planach na wakacje a ja wam zazdroszcze :tak:
bo tez bym gdzies pojechała najchetniej pod domek letniskowy z lasem i jeziorem :tak: uwielbiam takie klimaty
ale moge zapomniec :baffled:
jak moj luby mowi bede miala wakacje w Norwegii
tez mi cos :sick::eek:

Larvunia ta lista co jest na stałe przyklejona na gorze z naszymi terminami porodow ;-)

reklama
lilka ,no glupiutka glupiutka jestem :zawstydzona/y: zapomnialam o tej liscie.... wlasnie wlazlam na nia... i tyle tu siedze a o liscie zapomnialam :eek: tez chce tam byc :-D

misia no piszesz o zgadze, i teraz mnie zaczelo meczyc... jak temu zapobiec? Pierwszy raz mnie zgaga dopadla... :baffled: blleeeee....

Do góry