Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dziewczyny w jakis porach Was malenstwa kopia? Z rana czy wieczorami? Bo jak tak wyczekuje i wyczekuje.... a wlasnie czy jak my spimy w nocy to maluszek tez spi czy nie...?![]()

co?? Jaka lista?? eee....tyle tu siedze ale pierwsze slysze o liscie...
gdzie , co i jak?![]()

już jestescie z matyldą na liście :-)misia no piszesz o zgadze, i teraz mnie zaczelo meczyc... jak temu zapobiec? Pierwszy raz mnie zgaga dopadla...blleeeee....

dziewczyny w jakis porach Was malenstwa kopia? Z rana czy wieczorami? Bo jak tak wyczekuje i wyczekuje.... a wlasnie czy jak my spimy w nocy to maluszek tez spi czy nie...?![]()

Ja tylko raz czułam babelki, czekam codziennie a tu nic:-(
Czy wy taz tak źle znosicie tan upał, ja normalnie umieram dzisiaj...:sick:

Misiu tyle miesięcy czeka sie na słoneczko a jak juz jest to uciekamy do domu zeby tylko było chłodniej, niezła paranoja...
Zazdroszcze Ci tych kopniaków:-) W sumie to Ty już pewnie jestes spokojniejsza przy drugiej ciąży, mam rację? Najgorzej to chyba z pierwsza bo nie wiadomo czego sie spodziewać![]()
,
...eh... niech ktoś ją sobie ode mnie weźmie...dokładnie jest tak jak mówisz,
w pierwszej ciąży strasznie dużo się przejmowałam, dużo czytałam książek na temat ciąży, każdy objaw urastał do rangi najważniejszych wydarzeń dnia ;-)
ale teraz mam luzik w ramionkach i naprawde ta ciąża mi mija jak "z bicza trzasł" ;-)
chyba lubię być w ciązy ale ta cholerna zgaga...eh... niech ktoś ją sobie ode mnie weźmie...