reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2007

Dzien doberek:-D

...to ja wstaje i biegusiem zagladam na forum BB...:-) a tu nikt sie nie odzywał dzis:no:... same śpiochy...:-D

zaraz idziemy odebrac nasze autko z parkingu strzezonego... i zrobic wywiad ile kosztuje AC na nie, ile dobry alarm... a potem musimy podjechac do punktu nabijania klimatyzacji - bo nabilismy jakies 3 tyg. temu iteraz jak zrobilo sie upalnie to jednak cos nie bardzo chlodzi...:confused:

no i oczywiscie musze kupic truskaweczki...:-D:-):-D:-):-D

reklama
dziewczyny... jak to u Was ze sloneczkiem? Unikacie? czy opalacie sie... bo ja nie wiem czy mozna... a ostatnio ubieram kostium i uciekam na lezak na balkonik, mezus zainstalowal mi wentylatorek:-) i tak sobie poleguje... max godzinke... no i brzusio wystawiam max. 15 minutek - potem okrywam reczniczkiem...

Witam :cool2:
Pamietacie mnie jeszcze? :confused::eek:
Ale sie rozpisalyscie przez weekend :tak: Super :-)

Aniulko mysle,ze mozesz sie opalac :tak:Tylko chron brzuszek :tak:
Ja juz sie nie moge doczekac urlopu,jeszcze tylko miesiac i bede sie wystawiac na sloneczko :-D

Anineczko pamietam Cie, pamietam:-)

a co do rozpisywania to dalysmy wczoraj czadu... fajnie sie pisalo jak wszystki piszace byly na biezaco dostepne...:-D

a jakie plany masz na urlop? Bo ja ciagle nie wiem... chcielismy leciec samolotem do Tunezji - sa naprawde fajne oferty- ale moja ginekolog powiedziala, ze samolot niesie pewna doze ryzyka... zreszta poczytalam w necie i fakt - cos w tym jest, a ja nie chce ryzykowac...
i teraz albo zostaniemy w domku... albo autem gdzies pomkniemy...
moze do Chorwacji...

cześć i czołem :-)

a mnie też jeszcze pamiętacie :confused::-p:-D

dzisiaj byłam na badaniach ... baba kłuła mnie dwa razy i mam krwaiki giganty :szok:

wczoraj poczułam konkretne kopniaki moich mauchów :tak::-):tak: przepiękne uczucie :-D a rozbestwiła je moja młodsza siostra, która lekko pukała mnie w brzuszek :tak: efekt był taki, że nie mogłam ułożyć się do snu :-p

hej:-)

no umowiłam sie na czerwic na usg 4d i juz nie moge sie doczekac:-)

A ja sie zastanawiam nad wczasami bo mam propozycje jechac w sierpniu ale to wszystko zalezy:-)

A ja dzis kupiłam sobie cwiartke arbuza i juz go zjadłam:-)Pyszny był:-)

heeeeej dziewczyny :-DOdstawiam za jakies 30 min samochod do mechanika, znowu mi strzela gazem :baffled:
Robie sobie wolne, na dzis koniec pracy :-D
Co do urlopu to tez juz bym chciala nie pracowac :-), ciezko mi na sloncu w tej puszcze (samochodzie), gdy nagrzany :baffled::-(....... ciekawe ile jeszcze dam rade.

anulka ja dopiero dzis kupilam sobie 0,70kg truskawek i sama na raz wtrabilam :-)
kajunia fajnie masz, ze juz czujesz malenstwa... ja nadal tylko motylki.
anineczka pracujesz jeszcze...a co robisz? Jaka masz prace? Za miesiac urlop, moze i ja w listopadzie bede juz na L4 ;-)

oki, jade odstwaic autko.... bede pozniej :* buzka

aniulko widzisz co lekarz to opinia :baffled:
U mnie lekarz niema przeciwwskazan co do lotu.
Najbezpieczniejszy okres do latania to wlasnie II trymestr :tak:
Ja lece z Irlandii do Gdanska i wogole sie nie boje. W pierwszej ciazy latalam co chwila i synek zdrowy.A ostatni lot zaliczylam w 32 tygodniu tak wiec juz wysoko bylam :tak:
Poradz sie drugiego lekarza ;-)
A lecimy do Gdanska a stamtad jedziemy do Krynicy na tydzien,pozniej spedzimy jeszcze 4 dni w Gdansku i tam tez umowie sie na usg4d :tak:

Larvunia ja jestem senior barber czyli fryzjer meski :-) Ogolnie to tez jestem damski ale tutaj pracuje tylko z facetami.
Pracuje 2 dni w tygodniu,tak wiec jest super :-D

Kajuniu Gratuluje kopniaczkow,u mnie od 2 dni podejrzana cisza :dry:
Ale jutro ide posluchac serduszka do lekarza ;-)

reklama
Kajuniu gratuluje kopniaczkow:-)

A ja nadal mam na cos pysznego ochote ale jeszcze nie wiem na co:confused::-)

Do góry