Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
... no i tak go szczuje codziennie przy kazdej okazji, ale nic nie dziala.... musze przejsc do drastyczniejszych srodkow
Misiu, tak za 35 zl to tylko bikini - ale i tyl i przod
Lilka witam wieczorowo...![]()

ano spi! padł o 18:00po całodziennych baletach, zrobilismy mu dzisiaj basenik na ogródku więc szalał cały dzień bez drzemki
![]()
jagoda zniknelas tak bez slowa??
Dziewczyny chyba sobie musze kupic nowa sexowna bielizne.... sa ciazowe jakies? bo nie widzialam.... bo mi tak jakos brzuszek sie powiekszylmoze to ruszy mojego..... Bo ja juz nei wiem :-( Zazdroszcze wam charcy z facetami....
albo kupie sobie taka luzna koronkowa haleczke.......
Ja go nie ruszy to jak zasnie przywiaze do kaloryfera i sama zgwalce!! Oooo!! taka bede....
![]()
:-)ze masz troskliwego meza... a Ty uparcie swoje... 
... eee..... no przez ponad rok.... od ok 2 miesiaca zero sexu. Po urodzeniu przez 3 miechy tez sie niewolno bzykac niby.... no masakra.... Ja niedlugo bede sie rzucac na kazdy bolec!
-zartuje 
jesli chodzi o sex to lekarz mowil ze moze byc ale taki delikatny a nie hardcorowy![]()

dziewczyny no az mi glupio... moze zbrzydlam w tej ciazy? Albo nie podniecam juz mezulka?! Brzuch moj blokuje jego checi?? .... bo juz dosc ksztaltny ten moj brzuszek.....
odbiło mu chyba