anulka1979
Szczesliwa mama i żona:))
...Larvuniu hmmm, chyba dobra okazja bedzie jak wroce z depilacji... taka gladziutka... pochwale sie
a wybieram sie chyba w piatek...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
misia a u Ciebie?
a mnie się jakoś mniej chce niz przed ciążą ale jak się mój "pan i władca" postara to nie odmawiam ;-) seksimy się ze 3 razy w tygodniu 
...a teraz - od jakiegos czasu - ma salon kosmetyczny... jest profesjonalistka, najpierw zdrowie, potem uroda... zawsze poopowiada cos, np. o przebijaniu pepka pod kolczyki - jakie to niesie zagrozenia i takie tam... bo akurat trafila sie malolata do czegos takiego u niej... nawiasem mowiac tez to robi, tyle ze nagada sie jakie to niebezpieczne
wiec jak nawet ja pytalam o wosk w ciazy to mowila ze mozna i ze dpiluje kobitki do konca ciazy... fakt jest to sprawa bardzo intymna... kladziesz sie na fotelu bez majteczek... i jazda z woskiem... pani kosmetyczka zajrzy w kazda faldke i wysmaruje woskiem... ale tyle osob chodzi... no zaczynam sie jeszcze bardziej martwic.... jestem niedopieszczonatzn czulosc jest, tlueni, glaskanie mile slowka...i na tym sie konczy
moze mu sie ciezarna nie podobam? :-(

Oj biedulki:-( To Wy naprawdę czujecie ze jesteście w ciaży. U mnie to chyba rodzinne-moja mama tez tak miala. Wogóle to mój żoładek jest po prostu niezniszczalny. Np dzisiaj sniadanko: buleczka z wedzona makrela i kakao. Mój maz jak to widzial to chcial wyjsc z kuchni.![]()

Larvuniu... pytasz o seks... jak sie domyslam
otóż wyszalelismy sie jakies 2 tygodnie temu - wtedy, co pisalam, ze mezulek sie boi... - bylo milutko...no i dzidzi nic nie zaszkodzilo:-) ...a teraz jakos sama nie garne sie... moze te motylki robia swoje... ale wiesz, mysle, ze jak cos to nie za czesto - coby faktycznie czegos nie nabroic... ale tak 2-3 razy w miesiacu to chyba nie grzech...
![]()

Anulko podziwiam Cięi zazdroszczę Ci odwagi. Ja umarłabym chyba z bólu...
ja to maszynka sie gole

...Larvuniu hmmm, chyba dobra okazja bedzie jak wroce z depilacji... taka gladziutka... pochwale siea wybieram sie chyba w piatek...
![]()

misia a u Ciebie?