reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Kto po in vitro?

Jeraa86 bardzo mi przykro że musisz czekać do kwietnia :hmm:najgorsze jest to że tu się człowiek nastawia a tu musisz nadal czekać ale bądź cierpliwa kochana. MagdaM33 a ty juz po 3 dpt robiłaś wyniki? mi nic nie kazali robić no ale jak beta 2 tzn.chyba że udało sie:wink:

ja mam w klinice wykupioną opcję nadzór nad implantacją i mam konsultację telefoniczną i właśnie lekarz dzwonił i powiedział że hcg nic nie przesądza, ale najbardziej interesują nas prg i estradiol i zwiększył mi dawkę luteiny. kolejna weryfikacja w sobotę czyli 5dpt

reklama
najki ja miałam w pn transfer także dzis już albo dopiero 3 dpt :tak: to w takim razie idę też zrobić sobie kawkę ☺ za pierwszym razem nic nie piłam dopiero w którymś tam miesiącu ciąży zaczęłam a syn zdrowy jak ta lala się urodził ☺ ja też tam takie "coś" odczuwam bardziej takie ciągnięcia,piersi też mnie pobolewaja tak jak na @ ale za 1 razem też mnie wszystko pobolewalo także na razie nie panikuje i troszkę "na luzie" podchodzę choć przez tego "kropka" na niczym nie mogę się skupić bo ciągle o nim myślę :-) :) tak myślę że przy 3 dniowym zarodeczku zrobiłam w 9dpt sikańca to może teraz spróbuję 7dpt wkoncu starszy jest o 2 dni

24magda09 to Ty też miałaś ET 14.12?? doczytałam teraz że tak. jaki miałaś zarodek podany? u mnie meblują się dwie blastki. lekarz powiedział że dzisiejszy wynik hcg nie przesądza o niczym i że spokojnie czekamy. a jak ty się czujesz?

MagdaM33 miałaś pick up i transfer świeżych zarodków? :)
24magda09 tak miałam transfer mrozaczka :tak:5cio dniowa blastka

jeera kurdę to ja się zamotałam...
szłaś na cyklu naturalnym? owulka była? seksik też...to a nóż widelec test wyjdzie pozytywny? czy coś pomieszałam...?
Wiesz dlatego ze szczepionka czekam az @ przyjdzie :) arsenal sikaczow tez kupilam wiec mam nadzieje ze ktorys wyprobuje :)

No więc ten wynik bety może być pozostałością po zastrzyku na pęknięcie.
Aczkolwiek zaciskam mocno kciuki, żeby beta była pozytywna i wysoka jak na bliźniaki przystało! :)

reklama
jeraa to będziesz próbować sikańca obyś ujrzała tam dwie tłusciutkie krechy☺ najki to myślę że 24 mogła byś śmiało zrobić betę chyba że nie jesteś takim narwancem jak ja i zrobisz po swietach tak MagdaM miałam 14.12 transfer 5 dniowego mrozaczka bo pierwszego zabrałam dwa lata temu i teraz walczę o drugiego.

Do góry