Kkasiulka
Wrześniowe mamy'08
Venice - a które te spodnie kupiłaś???
agnes - pisz ile chcesz ;-) W pierwszej ciąży brzuch wyszedł mi ok 15tygodnia.... Długo nie było widać ;-) Teraz mam brzuch, ale tłuszczowy.....i hormony popuściły mięśnie.
Olciak - jak tylko będziesz czuła ruchy, to się uspokoisz :-) na pewno
Cały dzień mnie mdli. Co za okropieństwo.... Ledwo moge coś przełknąć....
Karolina - a co z wynikami moczu???
agnes - pisz ile chcesz ;-) W pierwszej ciąży brzuch wyszedł mi ok 15tygodnia.... Długo nie było widać ;-) Teraz mam brzuch, ale tłuszczowy.....i hormony popuściły mięśnie.
Olciak - jak tylko będziesz czuła ruchy, to się uspokoisz :-) na pewno
Cały dzień mnie mdli. Co za okropieństwo.... Ledwo moge coś przełknąć....
Karolina - a co z wynikami moczu???
Ostatnia edycja:
ale jeszcze tylko ten weekend przezyć i od 21 biorę L4 więc będę mieć wiecej czasu żeby coś napisać. agnesdeam ja też nie mam brzuszka ciążowego i też mnie to troszkę martwi czy fasolka prawidłowo rośnie, ale chba nie ma co się schizować bo podobno każda ciąża inna, ja też najchętniej badała bym się co tydzień żeby wiedzieć czy wszystko ok, ale gdyby tak było to chyba musiałabym wziąć kredyt
te wizyty tyle kosztują. Ale u mnie już w poniedziałek następna, tak się ciesze że zobaczę Fazolka. Jeśli chodzi o wsparcie partnera to mój daje mi ogromne, smiejemy się że oboje jesteśmy w ciąży, on prawie tak samo jak ja przeżywa wszystko, w poniedziałek nawet chce się zwolnić z pracy żeby pójść ze mna na badanie
Karolina_85 nie martw się na zapas, może to nic złego tylko jak najszybciej umów się na wizytę. Czy Wy też macie taki słaby apetyt? Ja już tak od kilku dni, choć powinno być lepiej bo to już 12 tydz, a mam wrażenie że u mnie coraz gorzej z tym