Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
nie wiem, bo moja przed @ jest miekkaA z ta twardoscia to ile dni przed@ sie robi twarda. Wyskosci nie ocenie bo to czarna magia dla mnie, co cykl sprawdzam w rozne dni i ni cholery tej wysokosci nie moge....
To dupa, @ jak nic przyjdzienie wiem, bo moja przed @ jest miekka
Właśnie chłop mi kupił 3 testy ale z innej firmymam w koncu pokoj posprztany!!! zostala mi kuchnia i lazienka
Karola tak jak laski pisza, powtrz test i zobaczysz jak bedzie kreska ciemniec, a o ciazy biochemicznej nawet nie mysl, bedzie wszystko si, zobaczysz![]()
a miekka masz? ja pisze jak jest u mnie, nie wiem ja u Cb to sie objawiaTo dupa, @ jak nic przyjdzie![]()
mam kolezanke, ktora nigdy nie miala plodnego sluzu a zaszla, ma 4-miesiecznego synka, z tym, ze ona 3 lata walczyla, bo za zadne skarby nie mogla zajsc, jak juz miala isc do kiliniki to okres sie spoznil i bach dwe kreskiChyba nic z tego w tym miesiacu , jajniki bola, owu jest prawdopodobnie dzis, testy owulacyjne pozytywne od wczoraj.Śluzu brak a raczej mleczny wiec plemniki nie wytrwaja pewno.
beda ciemniejsze zobaczyszWłaśnie chłop mi kupił 3 testy ale z innej firmyjutro dam znać :-)
Kochana ale myznij sie z partnerem może akurat dadzą radę :-)Chyba nic z tego w tym miesiacu , jajniki bola, owu jest prawdopodobnie dzis, testy owulacyjne pozytywne od wczoraj.Śluzu brak a raczej mleczny wiec plemniki nie wytrwaja pewno.