susana
Fanka BB :)
Doris u mnie jutro 9 dpoSusana, jutro który dzień po owu u Ciebie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Doris u mnie jutro 9 dpoSusana, jutro który dzień po owu u Ciebie?
Fondie A u ciebie który dzień po owu?Hej ja nie mam zadnych objawow ciazowych od jutra ma brac utrogestan i zastanawiam sie czy w ogole brac bo potem mi tyko czas do oczekiwania miesiaczki wydluzy. Mam lekko sutki wrazliwe ale to po prlotexie bo w poniedzialek go dostalam
A ja jak mialam owu kolo 10 dc i cykl 28 dni. Teraz owu podchodzi pod 14 dc i cykl 28 dni. Niby teoretycznie druga faza 14 dni. U mnie sie nie sprawdzilo. Ale jak mialam owulke kolo 10 dc to udawalo sie zaciazyc.Skoro owu potwierdzona to termin @ tez wczesniejszy niz zwykleno to teraz trzymamu kciuki! Mnie by bylo zal z powodu tych 2 kreesek, zawsze sobie czlowiek robi wieksza nadzieje
![]()
Skoro faza lut.ma trwać 14 dni to okres dostanę w 24 dniu?ciekaweSkoro owu potwierdzona to termin @ tez wczesniejszy niz zwykleno to teraz trzymamu kciuki! Mnie by bylo zal z powodu tych 2 kreesek, zawsze sobie czlowiek robi wieksza nadzieje
![]()
nie wiemw poniedzialek rano dostalam zastrzyk i mega bol dopadl mnie o 21 w poniedzialek nie wiem czy byla wtedy owu bo jak bylam na monitoringu to gin mowil, że wlasnie sie zaczyna owu wiec potem juz nie mialam takich boli wiec mysle ze to byla owu nie pojechalm zeby zobaczyc czypeklo bo nie mialam kiedy juz ale jakby nie peklo czulabym torbiela a nawet 3 nbo tyle jajek bylo. Od jutra mam brac utorgestan biore bo ja mam te plamienia po 4 dni ostanio no i jak cos ma ciaze podtrzymac wiec wypadaloby ze jest jakos 4 d po owulacji dopieroFondie A u ciebie który dzień po owu?
Może normalnie będzie w 26 dniu.A ja jak mialam owu kolo 10 dc i cykl 28 dni. Teraz owu podchodzi pod 14 dc i cykl 28 dni. Niby teoretycznie druga faza 14 dni. U mnie sie nie sprawdzilo. Ale jak mialam owulke kolo 10 dc to udawalo sie zaciazyc.