reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

No niestety do cierpliwych nie należę .Ale tak jak Bea pisze : samobójstwo zawieszone.
Dzisiaj 10 dni po pregnylu różnie to wygląda u innych .U Nafoczki była wtedy beta 7 .

Nafoczka odezwij się.Proszę tu się stawić i mnie wesprzeć.!

reklama
oczywiście, że pędze z pomocą ;) musialam się przygotować i poszukać ;)) wyslij mi na priv adres mejlowy to ci moje testy wysle bo tu mi pisze że są za duże (i jakby któraś z was chciala). Ten w 9dpo mialam też chwilke po wyschnięciu, więc luzik, kochana. Jak zrobisz bete to wydaje mi się że estradiol może odpuscić- beta prawde ci powie ;)

jest ;)

Załączniki

• 2015-11-08 13.21.55-3.jpg
    2015-11-08 13.21.55-3.jpg
    290,2 KB · Wyświetleń: 64
Ostatnia edycja:
Susana, to juz lepiej zrobic 2 betki niz kombinowac z estradiolem, bo ten musisz tez zrobic minimum 2 razy. Betka i juz :) bedzie jasnosc. Tyle osob Ci kibicuje, ze musi byl ladna pozytywna i rosnaca :)

oczywiście, że pędze z pomocą ;) musialam się przygotować i poszukać ;)) wyslij mi na priv adres mejlowy to ci moje testy wysle bo tu mi pisze że są za duże (i jakby któraś z was chciala). Ten w 9dpo mialam też chwilke po wyschnięciu, więc luzik, kochana. Jak zrobisz bete to wydaje mi się że estradiol może odpuscić- beta prawde ci powie ;)
Nafoczko wysłałam ci na pr.zapisało się pod starą wiad o clexanie

Susana nie dostalam Twojej wiadomości ale udalo mi sie wkleić focie wyżej. i jak? a co do cierpliwości- to jak widać ja też do cierpliwych nie należe ;))

Susana nie dostalam Twojej wiadomości ale udalo mi sie wkleić focie wyżej. i jak? a co do cierpliwości- to jak widać ja też do cierpliwych nie należe ;))
Zobacz czy teraz ci wysłałam ? Bo chyba coś wcześniej żle zrobiłam .
Nafoczko
Ten 1 test z jest z 9 dpo? Mój też taki słaby albo jeszcze słabszy .A ten drugi mocniejszy robiłaś na drugi dzień?

z tego co pamietam za dwa dni, a kolejną bete po kolejnych dwóch, czyli w 9dpo i 13
Ciemnoscią calkiem się nie sugeruj, bo wiesz, że do zagnieżdzenia może dojść w 4 a rownie dobrze 10 dpo.
Wykresu pewnie nie robisz?
Zrób bete i bedzie sprawa jasna a w poniedzialek to może i pewna ;))

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry