G
Gość
Gość
Badania drogie, np 2 kariotypy 900zl, immunofenotyp i limfocyty T 800zl, ogolnie immunologia droga. Lekarz wizyta 220zl Nazbieralo sie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to ladnie Ci lekarz kasuje, oni pieknie na ludziach zarabiajaBadania drogie, np 2 kariotypy 900zl, immunofenotyp i limfocyty T 800zl, ogolnie immunologia droga. Lekarz wizyta 220zl Nazbieralo sie
Lux ja tez tak myslalam, zycie zweryfikowalo...ja akurat duzych kwot sie nie spodziewam, mysle, ze w 300-500 zl sie zmieszcze, ale musze wiedziec co w trawie piszczy
O matko toc to kupa pieniędzy ale robiłabym to samo:-)Tez sie nie spodziewalam ale jak podliczylam ostatnio wszystko pod kreske to tyle wyszlo i caly czas rosnie, bo leki wizyty wlewy(jeden 400zl) a co miesiac je mam.
Akurat temu lekarzowi bym ostatnie pieniadze oddala. Aniol nie lekarz...a niestety za wiedze trzeba placic. Partaczy jest pelno, kilku przerobilam, wole dac 100zl wiecej i wiedziec ze jestem w dobrych rekach.to ladnie Ci lekarz kasuje, oni pieknie na ludziach zarabiaja
wiesz, jak sie czegos chce to czlowiek dostaje poweru i wie, ze wytrwa, chocby mial dusze diablu sprzedacLux ja tez tak myslalam, zycie zweryfikowalo...
mi bardzo duzo forum daje, wiem, ze znajde tu wsparcieDobrze ze możemy tutaj trochę ponarzekać:-)
Wlasnie tez kiedys kolezance powiedzialam ze bym dusze diablu chyba oddala zeby miec dziecko.wiesz, jak sie czegos chce to czlowiek dostaje poweru i wie, ze wytrwa, chocby mial dusze diablu sprzedac