mamaNadii2
Fanka BB :)
Anik - wiem gdzie 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Lux ja juz 10 tys wydalamja jestem ciekawa na jakie badania mnie lekarka pokieruje, co bede musiala zrobic, ile kasy strace na to, ale ciesze sie, ze w koncu po przerwie moge wrocic do staran, jeszcze miesiac![]()
Ważne ze sie cos w tym kierunku robi, choćby kosztem dużych kwot:-) zdrowie ważna rzeczja jestem ciekawa na jakie badania mnie lekarka pokieruje, co bede musiala zrobic, ile kasy strace na to, ale ciesze sie, ze w koncu po przerwie moge wrocic do staran, jeszcze miesiac![]()
Lux ja juz 10 tys wydalam![]()
Poważnie??? Takich kwot sie nie spodziewałam ...Lux ja juz 10 tys wydalam![]()
ja wiem, ja Cie podziwiam, ale kocham ludzi, ktorzy tak walcza, ktorzy maja tak sile, i zobaczysz, ze sie uda, ze zajdziesz, bo zawsze na koniec walki jest nagroda!!!!Lux ja juz 10 tys wydalam![]()
Tez sie nie spodziewalam ale jak podliczylam ostatnio wszystko pod kreske to tyle wyszlo i caly czas rosnie, bo leki wizyty wlewy(jeden 400zl) a co miesiac je mam.Poważnie??? Takich kwot sie nie spodziewałam ...
ja akurat duzych kwot sie nie spodziewam, mysle, ze w 300-500 zl sie zmieszcze, ale musze wiedziec co w trawie piszczyWażne ze sie cos w tym kierunku robi, choćby kosztem dużych kwot:-) zdrowie ważna rzecz
mam kolezanke, ktora tez ma te wlewy, ale wiem, ze cos tam im nie wychodzi, na czym to polega doladnie?Tez sie nie spodziewalam ale jak podliczylam ostatnio wszystko pod kreske to tyle wyszlo i caly czas rosnie, bo leki wizyty wlewy(jeden 400zl) a co miesiac je mam.
bo mamy poje.bany swiatA pewnie na tym się nim skończy:-( ten świat jest nie sprawiedliwy dlaczego młode dziewczyny zachodzą później usuwają a zdrowa normalna kobieta chce mieć a nie może