reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2016

hejka poniedzialkowo
co to tygodni to moja ciaza najmlodsza tutaj :)

malinowa, Fazerka - zdrowka chorowitki!

@MALINKA fajnie, ze mozesz liczyc na meza. dalej trzymam kciuki za Maciusia. a wy w tym tygodniu kiedy macie ten tomograf?

reklama
Ja mam dzisiaj 15tyg i 4 dni i moja aplikacja pokazuje "jesteś w 16-tym tyg" ale mój lekarz napisałby mi 15tyg bo pisze te skończone zawsze. Podobno 18-22 to 5ty miesiąc

Witam ;)

Chorobkom dużo zdrowia :)
Malina ściskam kciuki :*

Ja mam 15 tydz 3 dzień i tez liczą mi to już jako 16 tydzień . a dla mnie to 15 tydzień .

Kupiłam se spodnie ciążowe czarne takie fajne i wygodne i tunike, bluzki i sukienkę i sweterek i trochę rzeczy dla dzidzi i jakoś humor mam lepszy chodź mnie brzuch pobolewa zastanawiam się co to moze byc ;)

A pro po h&m i odzieży ciążowej... z dwóch galerii, które miałam w pobliżu zniknął dział mama :( Wczoraj spodnie kupiłam w c&a

Witam!

Fazerkam - zdrówka i jeszcze raz zdrówka!! Oby szybko było lepiej!
Iwona35, mam dokładnie to samo!!! Teraz to ja się podpisuję obiema rękami i nogami pod Tobą :D
Gwiazda, gdzie zrobiłaś zakupy? :)
MalinowaMarta - zdrówka dla Ciebie też! Ja porody oglądałam jak w ciąży nie byłam, teraz jakoś nie mogę :/ :D

liczą się ukończone tygodnie tak przynajmniej podają lekarze
u mnie dzisiaj się zaczął 17 :)

mam też dzisiaj ciśnienie podwyższone i coś spadać nie chce przed chwila 147/85

reklama
Do góry