Cześć dziewczyny, dopiero teraz dotarłam i nadrabiam Was z całego pączkowego dnia
@Julka89.89 śliczna suknia! wygląda na bardzo lekką i zwiewną - będzie Ci chyba wygodnie, a to też ważne

Na poprawiny będziesz szukała też długiej, czy raczej krótkiej?
Co do butów, myślę, że płaski obcas to bardzo dobry pomysł- ja wytrzymałam całe wesele na obcasach, ale potem okazało się, że przez tydzień nie miałam czucia w jednej stopie, bo na tyle szalałam na parkiecie w tych obcasach, że musiałam sobie ucisnąć jakiś nerw
Ja smaruję się na zmianę oliwką z Rossmanna (ale zapach mi nie podchodzi niestety), olejem babassu albo kokosowym. Dostałam jeszcze balsam Palmersa, ślicznie pachnie. Na razie rozstępów brak, ale myślę, że jeśli ma coś wyjść, to i tak prędzej czy później wyjdzie. Za to nigdy nie miałam tak wypielęgnowanej skóry na brzuchu jak teraz
Lubię upały, ale w taki skwar jak bywał w tym roku to nie wyobrażam sobie pójść w ciągu dnia na spacer z noworodkiem, chyba tylko ekstremalnie wcześnie rano albo wieczór? Mama to się może zimnej wody napić w dowolnych ilościach, ale takiemu maluszkowi chyba ciężko pomóc jak się męczy upałem, nie wiem czy chłódna kąpiel wchodzi w grę u takiego malucha?
@agnesdem, trzymaj się u dentysty! Ja mam wizytę dopiero 16 II, podejrzewam, że jeden ząb mi się posypał i trzeba będzie wymienić plombę.
@Jolcia_ super, że możesz jeść w końcu coś, co Ci naprawdę smakuje!
@nieufna ja na egzamin musiałam iść w czarnej bluzce, bo nie miałam żadnego jasnego biustonosza, który nie byłby za ciasny i nadawałby się pod białą

Więc też się wybieram na stanikowe zakupy.
Pączki zjadłam dwa
Mój lekarz robi genetyczne w 2d i na tej podstawie robi wszystkie pomiary. Na pierwszym genetycznym na chwilę przełączył na 3/4d i wydrukował zdjęcie na pamiątkę, ale to głównie dla naszej uciechy i chyba dlatego, że chciał chwilę poczekać czy jeden z łobuzów się obróci żeby lepiej go pomierzyć. I z definicji nagrywa całe badanie na płytkę.