reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Witam was dziewczynki
Ja już jestem w domku .

Fondie ja po łyżeczkowaniu jeszcze około tygodnia plamiłam .Piersi około dwóch tygodni mnie bolały .

Beata
Co u ciebie ? Kiedy masz histero .?

Czarna Mała
Witaj .

Tęczowa .
Witamy i zapraszamy do nas .Opowiedż coś więcej o sobie .o lekach i dawkach , tak jak Fondie pisze.

Poxdtawiam wszystkich niedzielnie.

reklama
Witaj Tęczowa:)
Czekamy na więcej informacji od Ciebie i jestem przekonana,że dziewczyny coś doradzą:)

Arda
Gratuluję:), ja dalej czekam na księżną @ i już mnie pomału szlak trafia;/

Doris
Jak się dzisiaj czujesz? pomogły coś wczorajsze specyfiki?

pozdrawiam Wszystkie Laseczki:)

dzięki za miłe przyjęcia. Miałam badania pod kątem zespołu antyfosfolipidowego, tarczycy, nk nie robiłąm niestety, trombofilia, mutacja genu mthfr, kariotypy (czekamy na wyniki), badanie nasienia męża . Tak jak napisałam wszystko wychodziło w normach bez żadnych zastrzeżeń tylko te p/przeciw plemnikowe.
Mam zalecenie cały czas brać: acardx1, selen 200mg na dobę, encorton 2 mg na dobę, kwas foliowy 15 mg, jodid 100 mg. Po owulacji : encorton 5mg rano i 1/2 wieczorem, duphaston 3x1, od pozytywnego dodatkowo fragmin 2500 j.m.
Fondi o szczepionkach tylko czytałam, ale nie mam większej wiedzy. Co to intralipid?:)

Ostatnia edycja:
Tęczowa
inttalipid to białko sojowe .
Podaje się je w postaci wlewu ( kroplówki) Są to terapie experymentalne ale wielu osobom .intralipid pomogł.Ma działanie autoimmunologiczne.

Strawbelka
Kiedy masz tą histero z lapar.?

No jeszcze życzę Wam dużo miłości i sexu w dzisiejszym walentynkowym dniu.

Tęczowa witaj,
Może rzeczywiście warto sprawdzić ALLO MLR i komórki NK, wit. D3, homocysteine i z ciekawości insuline na czczo- ona tez może coś wnieść ciekawego. Dwa pierwsze badania są drogie i nie wszędzie zrobisz a ostatnie bez problemu. Przy MTHFR cos ci wyszło?Na jakim etapie konczyły sie twoje ciąże? a z jakiej części kraju jesteś?
Możesz włączyć metylowe formy witamin: metafolin, B6 i B12- mi albo one pomogły albo prolutex albo po prostu dieta i odrobina szczęścia :)

Fondie ja po każdym łyzeczkowaniu dochodzilam szybko do siebie, małe plamienie i tyle.

Doris przykro mi, że ciebie tez dopadło :( uwierz, nie jesteś sama... jak w tamtą niedziele było u mnie ok, tak dziś spowrotem leże bo po katarze kolejny krok to gardło. Woda morska mało działa więc przerzucilam sie na krople do nosa od młodego, tantum na gardło, i reszta to domowe sposoby (inhalacja, cebulka, czosnek i miodek a i surowe jajko bo mamy swoje). Widacznie tak jakoś musi być :( trzymaj się kochana, wiem jak to wkurza ;*

Pozdrawiam serdecznie WAS WSZYTSTKIE!
IRIS, APOLINKE, KRUSZKE, ALUSIE I ich SERDUSZKA ;*
KARPIDLACZKU, GOSIA, ESPERANZA, PORTIA, KINGA jak tam u was?
TESKNIE ZA WAMI!

Susana ja histeroskopie mialam robiona na jesieni. Na laparo nie ide, bo bytalam o ta endometrioze i ja to tam prawie jej nie mam, takie male co nie co. We wtorek ide na sono hsg, ale w narkozie bo ja cykor jestem i zwykle znieczulenia na mnie nie dzialaja.

reklama
Witaj teczowa :) trzymaj sie mocni i do dziela. Tutaj wiekszosc z nas ma jakies problemy immuno niestety.

Mysle, ze walentynki to idealny moment, zeby dostac okresu haha (wczoraj tylko plamienia). Seksu nie mam od jakis 2 tygodni i mysle, ze miec nie bede kolejny miesiac :( histero, potem post do @ i znowu @. Dobijcie mnie ;)

Do góry