Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
na mnie dobrze działał Inofem, brałam go tylko do owu, potem już nie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Fondie ja u Ciebie obstawiam tetaz ta bakterie w wodzie!tęczowa a napiszesz jakie miałaś zestawy przy wszystkich 4 ciążach? encorton w sumie mały ale jak nic ci nie wyszło... jabym zrobiła na twoim miejscu badanie jak nafoczka pisze allo mrl komorki nk!
nafoczka ty u przybycienia mialas badane allo i mialas dobre, że nie zlecil szczepien?
ja sie staram od 2014 od tamtej pory 4 staraty i jedna przed ciaza donoszona w 2011 tylko dwa razy na zestawie i sie nie udalo
Dziewczyny tak mi do glowy przyszło czy jest ktos kto donosil ciaze bez szczepien dwa razy poraniajac na zestawie?
Wlasnie glupota jest przerywac wlewy.Fondie
Ty tylko oby nie przerywaj wlewów .
Miałaś mieć w piątek z tego co pamiętam .Mam nadzieję że w przyszłym tygodniu idziesz?
We wtorek, chyba 1 marca.oj stawbelka smutne by to bylotylko zastanawia mnie to, że na zestawie znow 9 tydzien dalej nie moge dojsc
na wyzmazy ide zaraz po skonczeniu krwawienia. Jakbym brala intralipid to wybiore twoj termin
kiedy masz nastepny?
dziękuję za informację. Jak tylko polecę do Polski to zapiszę się do Przybycienia. Może uda mi się porozmawiać z polskim ginem tutaj i może on coś wskuraBeatka podkupiłaś moje pytanie do Tęczowej)))
Tęczowa, ja też jestem jej pacjentką. Powiem tak, też straciłam cztery ciąże, wszystkie były u Jadźki. Nie mówie, że to przez nią ale "nie miała dla mnie pomysłu". Pojechalam więc to Tarnowa do dok. Przybycienia (tak jak ma to zrobić Beata) i widzisz gdzie jestem. Do niej chodze, bo chce mieć kogoś na miejscu, a zna mnie bo prowadzi już szóstą moją ciąże, opinie ma dobrą, ale nie uważam aby to była jej zasługa. Encorton przepisywała mi w takich dawkach jak tobie- ja wzięłam sama 10mg. Polecam jednak wycieczkę do Tarnowa. Przybycień tez jest specyficzny ale szanuje jego zasady i to, że ciąże "doprowadza" tylko do końca 1 trym. Jednak nikt nigdy (a byłam u w Rz. jeszcze u 4 ginów) nie pościęcil mi tyle uwagi i nie chciał tak pomóc, nie zdzierając przy tym kasy. Jechać do Tarnowa niejednokrotnie wychodzilo mnie taniej niż wizyta tu na miejscu.
Strawbelka, ja sono miałam bez żadnego znieczulenia, doktor był bardzo delikatnySpoko, będzie dobrze!
juz mi wyslals kiedys maila to chyba mam nazwisko ale nie pamietam dobrze czy nie pomylilamFondie jak bedziesz sie umawiac na 1 marca to daj mi znac to na privie napisze Ci nazwisko i powiesz zeby nas razem w sali polozyli.
Ja po lyzeczkowaniu odrazu mialam miesiaczke i w szpitalu lekarka powiedziala mi ze lyzeczkowanie to 1 dzien miesiaczki.jeszcze wam jedno napisze i ide ogarniac dom. Dzwoniłam do tej babki i powiedziala,że ja wyglada to krwawienie jak miesiaczka to mam liczyc, że to 1 dzien miesiaczki ..przeciez sie dostaje chyba do 8 tygodni po poronieniu;/ jakbym musiala zmieniac co pol godziny podpaske to mam jechac do szpitala i zrobia jeszcze raz zabieg ...zbladłam ja to usłyszałam..narazie wygląda jak miesiaczka ale dziwne to wszystko.