reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Hej dziewczyny weszłam na sekundę zobaczyć czy ktoś coś napisał. Byłam pewna ,że każda mężem się zajmuje ;) pewnie kucharzą co?? ;) Mój mi ugotował dwudaniowy obiad , dał prezencik a wczoraj winko i miałam pobroić ale zasnęłam a dziś już post.

Susana idę jutro ciekawe cy coś wniesie badanie w tak późnym czasie. Nie wiem idę i się przekonam.

Tęczowa do kogo chodzisz?

Hej dziewczyny weszłam na sekundę zobaczyć czy ktoś coś napisał. Byłam pewna ,że każda mężem się zajmuje ;) pewnie kucharzą co?? ;) Mój mi ugotował dwudaniowy obiad , dał prezencik a wczoraj winko i miałam pobroić ale zasnęłam a dziś już post.

Susana idę jutro ciekawe cy coś wniesie badanie w tak późnym czasie. Nie wiem idę i się przekonam.

Tęczowa do kogo chodzisz?
Bea chodzę do Jadwigi Homy

Tęczowa
"złoty zestaw: to u mnie mleczko pszczele + inofem + koenzym Q10:)

Strawbelka
Będzie git, choć wiem, że chyba wolałabyś żeby coś wyszło...tzn,że były zapchane i je udrożnili:)

Tęczowa
"złoty zestaw: to u mnie mleczko pszczele + inofem + koenzym Q10:)

Strawbelka
Będzie git, choć wiem, że chyba wolałabyś żeby coś wyszło...tzn,że były zapchane i je udrożnili:)
A, to muszę sonie ten inofem jeszcze sprawić :)
Ale tyle juz biorę tych suplementów ze sama jestem przerażona..
Bierzecie coś ochronnego na wątrobę ?

A ten złoty zestaw to chyba przy pozytywnym teście sie odstawia, nie?

reklama
tęczowa a napiszesz jakie miałaś zestawy przy wszystkich 4 ciążach? encorton w sumie mały ale jak nic ci nie wyszło... jabym zrobiła na twoim miejscu badanie jak nafoczka pisze allo mrl komorki nk!
nafoczka ty u przybycienia mialas badane allo i mialas dobre, że nie zlecil szczepien?
ja sie staram od 2014 od tamtej pory 4 staraty i jedna przed ciaza donoszona w 2011 tylko dwa razy na zestawie i sie nie udalo
Dziewczyny tak mi do glowy przyszło czy jest ktos kto donosil ciaze bez szczepien dwa razy poraniajac na zestawie?

Do góry