reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Lumia we wtorek sie okaze czy to czasami nie sa winne zapchane jajowody. Cykora mam troche przed tym sono, bo jak zapchane i nie udroznia to wiadomo co mnie czeka.

reklama
A jaki poziom masz tych przeciwciał przeciwplemnikowych? Nie wiem gdzie robiłaś, ale np w Diagnostyce sa podane poziomy ilością plusów, np ja mam jeden plus na cztery. Ponoć nieistotny poziom, ale nie wiem czy na pewno..
W ciąże zachodziłaś, wiec te przeciwciała nie blokują ci plemników męża, ale czy twój gin powiedział ze mogą miec wpływ na utrzymanie ciąży, czy tez zagnieżdżanie? Bo zalecił jednak encorton, wiec jednak próbuje je zwalczyć - bo to jedyne przeciwciała jakie miałaś wykryte.
Ciekawa jestem jaka opinie ma twój lekarz bo mój olał te przeciwciała..
mój też olał temat, bo w ciąże jak to mówi " zachodzę bez problemu", ale encorton zaleciła...nie wiem już co myśleć. Miałam badane z krwi wyszły 1:40 a u męża 1:10

Susana, ja poprzednio mialam lyzreczkowanie przy okazji, zeby usunac polipy z macicy i szyjki. Powtarzam badanire, bo 4 miesiace sie staramy i nic wirec pewnire polipy wrocily... I bedzie powtorka. Jak nic nie znajdzie to postu nie bedzie, ale tez nie bedzire wyjasnienia dlaczego nie zachodze.

reklama
Do góry