reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Ja po lyzeczkowaniu odrazu mialam miesiaczke i w szpitalu lekarka powiedziala mi ze lyzeczkowanie to 1 dzien miesiaczki.
ale krawiłaś normlanie od początku zabiegu tak? aja po przyjsciu od szpitala mialam lekkie plamienie tylko czyli piatek i sobote a wczoraj dostałąm boli jak na miesiaczke i dzis od rana krwawie

ale krawiłaś normlanie od początku zabiegu tak? aja po przyjsciu od szpitala mialam lekkie plamienie tylko czyli piatek i sobote a wczoraj dostałąm boli jak na miesiaczke i dzis od rana krwawie
Po zabiegu to sie ze mnie lalo przez godzine, potem troche mniej, a potem tak na zmiane raz duzo raz malo.

Fondi jeśli jedziesz do Maliny i chcesz robić wyniki to zapytaj czy intralipid nie zafalszuje wyniku. Ją na Twoim miejscu bym odstąpiła wlewy. Zrobi Ci wyniki i na kolejnej wizycie omówi i dobierze terapię.

Fondi jeśli jedziesz do Maliny i chcesz robić wyniki to zapytaj czy intralipid nie zafalszuje wyniku. Ją na Twoim miejscu bym odstąpiła wlewy. Zrobi Ci wyniki i na kolejnej wizycie omówi i dobierze terapię.
To intralipid moze falszowac inne wyniki? Ja zawsze czekam tydzien od wlewu, zanim cos zrobie. Ale w sumie to sie na tym az tak nie znam.

hmmm no w sumie mi ponoc zfałszował bete ..ale nie wiem czy to nie było obumarcie blizniaka ale immunolog w mailu napisala, że mogł byc przez intralipid sfałszowany. To poczekam na wszelki wypadek! Jutro dzwonić bede od 14nastej ale ponc trudno sie dodzwonic do maliny ale bede probowac do skutku:)
Strawbelka najwyzej na kolejnym sie spotkamy:)

p.s mam nowe postanowienie do konca urlopu wychowawczego urodzic dzieciatko heheh czyli do 2018 :) duzo czasu:) oby sie udalo
hmm poprawka byc w ciazy chociaz ;) zawsze odliczałam 3 miesiace i juz szaalec chcialam :)

Widze, ze tu ustawka na wlewach haha. Bawcie sie dobrze dziewczyny ;)

Fondie, jak sire chcesz badac to chyba trzeba zapytac czy masz te wlewy teraz brac czy nie, bo one immunologie wyciszaja. A co do miesiaczki - bardzo szybko bys miala, ale skoro lekarka mowi, ze tak moze byc...

Ja dzisiaj doslownie zdycham, @ mnire wykonczy. Wzielam juz no spe, bo zwariuje... No i leki doustne na grzybka zaczelam brac :)

reklama
Do góry