reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Ja też Arda jestem szczęśliwa z tym świrkiem moim mężem. Właśnie kąpie młodego i ten mu krzyczy nie jesteś moim psyjacielem . Kocham Ich

Ale się śmiałam materiał z gumką weź do zamrażalnika a przy następnęj owu sobie ciapniesz heh.

Ja nigdy nie dostawałam antybiotyków po zabiegu. Widzę że w moich rejonach to inne zasady :(
Beata
Masz rację z tą gumką .hehe

reklama
Ja tez dostalam rozyczke ehhh dobrego mam tego Emka :-D jakos mu to wynagrodze :-X
5
Teczowa, jesli myslisz o P. to terminy sa bardzo odlegle, przyjmuje w CDK Tarnow badz klinice macierzynstwo K-ow. A gdzie ty teraz jestes, ze Cie nie ma bo sa tu tez dziewczyny zzagranicy?
przebywam w Irlandiii...właśnie może ktoś też tutaj jest ?:D

Tęczowa witaj od samego początku jak poczytasz bardzo duzo sie dowiesz dziewczyny bardzo duzo tłumaczyły wszystkich badań i wyników jest tego duzo ale warto.
Fondi woda napewno nie
szukaj czegoś innego.

A jakie badania już robiłaś i jakie jeszcze zamierzasz?:)
Mam tak:
Mutacje genu cz.V Leiden,
mutacje genu protrombiny(G202201A)
mutacje genu MTHFR
przeciwciała antykariolipinowe Igm/Igg
toksoplazma.
MAm zrobić TSH i wit B. a jak MTHFR wyjdzie dodatnio to zrobię jeszcze homocysteiny.

Fajnie byłoby razem :)

Mam tak:
Mutacje genu cz.V Leiden,
mutacje genu protrombiny(G202201A)
mutacje genu MTHFR
przeciwciała antykariolipinowe Igm/Igg
toksoplazma.
MAm zrobić TSH i wit B. a jak MTHFR wyjdzie dodatnio to zrobię jeszcze homocysteiny.

Fajnie byłoby razem :)

Ja też muszę zrobić te mutacje, gdzie będziesz je robić? Czyli, że zgłaszamy się na kolejną parkę:p hahaha

Dziewczyny,
Ja też kazdorazowo dostawałam antybiotyk po zabiegu.

Lumia ja te mutacje miałam robione w Łodzi za free jakieś 3 tyg temu. Ale z tego co już doczytałam to się należą przy 2 czy 3 poronieniu na NFZ

Oj dziewczyny. My z mężem też uważamy, że to kupe kasy. Jestem już po 6 poronieniach i nie bardzo jest już na czym oszczędzać. Po prostu wzielismy kredyt i rozlozylismy na raty dogodne do spłaty. Co zrobisz, ile razy można robić. Jak bym była młodsza i miała chociaż jedno dziecko może bym tak kombinowaną. Tylko jak sobie policzycie tak wszystkie badania po każdej stracie wyjdzie na to samo. Te nasze
ciaze na początku są tak kruche i pod strachem , że czasami drobiazgi się liczą np. mała dawka clexane. Ja na szczepionki się zdecydowała ponieważ mam znajomych, którym dopiero to pomogło. Też
do tego popodchodziła, ale porozmawialam , popytalam i chyba jednak warto. Rozmawiała nawet z panią doktor z patomorfologii i też mi powiedziała, że warto. Jej bratanicy też pomógł Malina. Tak więc nie mam nic do stracenia.

reklama
Aga ja też wierzę w te szczepienia ale mnie najzwyczajniej w świecie na nie nie stać. Dlatego albo mi się uda z żelaznym zestawem za pierwszym albo drugim razem. Jeśli nie to próbuję dalej z tym samym albo odpuszczam.U mnie nie ma innej opcji. Wierzę głęboko w to ,że swoich krzyży już mam na plecach wystarczająco i wymodlę tą łaskę.

Do góry