Julka89.89
Cudzie trwaj..
mnie dziś cały dzień głowa boli..kolejny z rzędu. byłam na szybkich zakupach, kupiłam bluzeczke i sweterek taki szerszy. i od godziny leze w łóżku. nue wiem czy tabletki nie zazyje na ta głowę
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Julka z tym bólem głowy to coś jest w pogodzie chyba bo mnie też boli, a jak jechałam pó córkę to już wogóle tak mnie rozbolała że szok, jeszcze ta okropna pogoda, tak nie lubie prowadzić jak leje deszcz.mnie dziś cały dzień głowa boli..kolejny z rzędu. byłam na szybkich zakupach, kupiłam bluzeczke i sweterek taki szerszy. i od godziny leze w łóżku. nue wiem czy tabletki nie zazyje na ta głowę
jak dla mnie bardzo ładna, moje kolorki a poprawiny to już nie samo wesele wiec wg mnie możesz już wybierać i przebierać co ci się tylko podoba. Wg mnie wcale nie musi być biała czy jasna. może ale nie musiDziewczyny powiedzcie mi czy uważacie że wypada pani mlodej na poprawiny ubrać taka sukienkę czy raczej za mało elegancka..
Dziewczyny powiedzcie mi czy uważacie że wypada pani mlodej na poprawiny ubrać taka sukienkę czy raczej za mało elegancka..