reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dolegliwości naszych Maluszków....

Wszystkim wirtualnym ciociom dziękujemy za życzenia zdrówka dla Dominiczka. Wczoraj byliśmy u lekarza i potwierdził, że to ospa. Dzisiaj to już 5 dzień. Jest coraz bardziej marudny bo do tego dzisiaj zaczął mu się przebijać pierwszy ząbek. Lekarz mówił, że na początku ospa jest bardzo podobna do potówek dlatego Cudku cieszę się, że u Natalki to okazały się jednak potówki. My jakoś musimy przez to przejść chociaż nie jest łatwo u takiego maluszka, którego ciężko posmarować bo nie można zapanowac nad jego rączkami, którymi min. trze oczka.
Zdróweczka życzymy Wikusi i Natalki.
Mju dzięki za buziaki!

reklama
Dużo zdrówka i buziaków dla Natalki, Dominika i Wiki!
Też się zastanawiałam czy może miała jakiś koszmar, ale czy takie maluszki miewają koszmarne sny?
Maja też czasem budzi się wręcz z krzykiem.:szok: Żadne próby smoczycowe czy bujanki nie pomagają. Rozbudzam ja wtedy, przytulam i spi dalej.:happy: Śni im się coś na pewno:tak:, może jakas osrajdana wielka pielucha:szok:
Jak już pisałam na "samopo...." Maja miała 3dniówkę /tzn. tak myślę. Bo w Anglii to chyba nikt o niej nie słyszał.:baffled: Trwała 3 dni, ale wysypki niebyło. Ale dziewczyny to jest naprawdę okropne, temperaura cały dzień i noc. Spadała na godzinę i znowu.:no: Dobrze że w dzień wyjazdu było ok!:tak:

Wszystkim wirtualnym ciociom dziękujemy za życzenia zdrówka dla Dominiczka. Wczoraj byliśmy u lekarza i potwierdził, że to ospa.

Mammamisia, Romek też ospę już przeszedł - mówię Ci, da się wytrzymać, a najważniejsze jest to, że takie okropne choróbsko będzie miał już za sobą. Dzieciaki w przedszkolu, a potem w szkole będą chorowały, a on już nie. Trzymaj się!

Zuzia od 3 dni ma nieciekawa kupke. Taka rzadka. :-( Podejrzewam,ze to od gruszki,bo kiedys juz tak wlasnie po tym owocu miala. :baffled: :no: Jest wesola,nie ma goraczki,tylko to kupsko. :-( No normalnie takiej obrabanej pieluchy,to dawno u Niej nie widzialam. :-( Dalam Jej soczku z jagod wczoraj,dzis jagodki... Nie pomoglo. :no: Kupa dalej rzadka,tylko czarna,jak te pierwsze smolki. Teraz na noc dostala Lactoral - mam nadzieje,ze wszystko wroci do normy,eh... :sick:

Agutko po moich dotychczasowych obserwacjach:nerd::-D, czarne kupencje są właśnie po siakiś nowościach. A jeżeli jakiś wirusowe zapalenie się zbliża to kupka jest cytrynowo żółta:tak::baffled:
Zuza nie kichaj tak często;-) bo Mama ma małe nerwy!:-(

Dzieciątka zdrowiejcie szybko.
Marcel jeszcze męczy się z tym katarem. Tak mu się w nosku gotuje a najgorsze jest to, że nic nie da przy tym nosku zrobić. Przy wlewaniu kropelek normalnie kopie, odpycha się nózkami, strasznie się denerwuje. A odciąganie gruszką to masakra:no:Ten katar to już z tydzień trwa, chyba jutro pójdę do lekarza niech go zbada.

reklama
Do góry