Przepraszam natula, coś mi się pokręciło. Oczywiście będę trzymała kciuki w marcu za mrożaczka. rzeczywiście J.szamatowicz jest specyficzny, przeciwieństwo Domitrza i Zbrocha. Ci dwaj zawsze rozgadani, uśmiechnięci i mega kulturalni. Dobrze, że masz mrożaka. ja -niestety- pomimo zaawansowanego pcos mam tylko po 1 komórce. Hoduję ok. 40 ale przed samą punkcją przestają rosnąć i ratujemy jedną jedyną największą. Jestem cięzkim przypadkiem do stymulacji, dlatego cieszę się, że za drugim razem się udało.
reklama
Przepraszam natula, coś mi się pokręciło. Oczywiście będę trzymała kciuki w marcu za mrożaczka. rzeczywiście J.szamatowicz jest specyficzny, przeciwieństwo Domitrza i Zbrocha. Ci dwaj zawsze rozgadani, uśmiechnięci i mega kulturalni. Dobrze, że masz mrożaka. ja -niestety- pomimo zaawansowanego pcos mam tylko po 1 komórce. Hoduję ok. 40 ale przed samą punkcją przestają rosnąć i ratujemy jedną jedyną największą. Jestem cięzkim przypadkiem do stymulacji, dlatego cieszę się, że za drugim razem się udało.
Domitrz robił mi transfer i zrobił na mnie mega wrażenie. Cały czas rozmawiał ze mną, od zaraz stres się ulotnił. A mój profesorek nic nie mówi. Jak do niego dzwoniłam i przedstawiłam mu sytuację ( pozytywny test i krwawienie) to jedyne co powiedział to acha. Musiałam z niego wyciągać, co dalej? No to mi powiedział miesiąc przerwy. I już mam stresa bo muszę do niego zadzwonić i zapytać o następny cykl, mam nadzieję, że nie bedzie mi przekładał już crio.[/QUOTE]
kwiatuszekq20
Fanka BB :)
Hej dziewczyny przepraszam za moja nie obecnosc
zarodek w pt nie osiagnel jeszcze stadium blastocysty maja go potrzymacv do 7doby ale nie rokowal dobrze
Moja beta z 37 spadla do 20 wiec dupa
za to progesteron urósł do 99 ng/ml
doktor kazal mi zbadac jeszcze przed 2 i po oba hormony bo chyba sam nie wie co sie ze mna dzieje
zarodek w pt nie osiagnel jeszcze stadium blastocysty maja go potrzymacv do 7doby ale nie rokowal dobrze
Moja beta z 37 spadla do 20 wiec dupa
za to progesteron urósł do 99 ng/ml
doktor kazal mi zbadac jeszcze przed 2 i po oba hormony bo chyba sam nie wie co sie ze mna dzieje
ewelin86
Dziewczyny mam głupie pytanie. Czekam na @ i w sumie dziś powinnam dostać. Ale zamiast @ dostałam lekkich plamień i teraz już z głupiałam. Mam to liczyć jako 1 dc czy raczej jak dostanę normalny @. Wcześniej tak nie miałam, a nie chce nic pomylić, bo jestem przed stymulacją. I boję się, że jak źle wyliczę 1 dc to pójdzie coś nie tak
Fusun
Cześć dziewczyny. Widziałam, że powstała ostatnio grupa "słownik invitro". Może to nie do końca się do niego nadaje, ale może się przydać.
Link do kalkulatora terminu porodu po invitro / inseminacji: Link do: IVFConnections - IVF Due Date Calculator by Date of Transfer, Retrieval, Ovulation or Insemination
Link do listy lekarzy z całego świata uprawnionych do wykonywania usg prenatalnego w 11-13 tc. Przydatny również dla dziewczyn mieszkających na stałe za granicą i szukających polskiego lekarza: Link do: The Fetal Medicine Foundation /
Serdecznie Was pozdrawiam i życzę wszystkim oczekującym wysokich bet i szczęśliwych porodów.
Link do kalkulatora terminu porodu po invitro / inseminacji: Link do: IVFConnections - IVF Due Date Calculator by Date of Transfer, Retrieval, Ovulation or Insemination
Link do listy lekarzy z całego świata uprawnionych do wykonywania usg prenatalnego w 11-13 tc. Przydatny również dla dziewczyn mieszkających na stałe za granicą i szukających polskiego lekarza: Link do: The Fetal Medicine Foundation /
Serdecznie Was pozdrawiam i życzę wszystkim oczekującym wysokich bet i szczęśliwych porodów.
Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się: