reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Martini nie wiem jak u was ale u nas pada deszcz i to może przez pogodę boli cie glowa? Jak jest taka piękna pogoda za oknem jak dzisiaj to czacha mi dymi. Wiec może to to.

Dziewczyny dzis mamy szczepienie z Antosiem trzymajcie kciuki żeby nie ryczal.

reklama
Martini nie wiem jak u was ale u nas pada deszcz i to może przez pogodę boli cie glowa? Jak jest taka piękna pogoda za oknem jak dzisiaj to czacha mi dymi. Wiec może to to.

Dziewczyny dzis mamy szczepienie z Antosiem trzymajcie kciuki żeby nie ryczal.
Oby Kochana :( u nas tez dzisiaj paskudnie i pada. Wczoraj bylo wietrznie a mi to malo brakuje zaraz te zatoki bola :( cHYBA ZACZNE SOBIE ROBIC ZIMNE oklady bo przeciez chyba nic wziac zabardzo nie moge :(
Antek , badz dzielny ! :)

Ona, rządowe ivf miałaś? Dużo dobrego słyszałam o tej lekarce
Niestety nie zdążyliśmy. Ona nas juz dawno namawiała, żebyśmy sie do programu zapisali, w momencie naszej decyzji weszła w zycie nowa ustawa i nie było juz teoretycznie programu.
To wspaniała kobieta, która chce... ;) a nie musi... Zawsze odpisuje na SMS. Ciagle uśmiechnięta. Nigdy nic nie jest jej cieżko.

O my God !!! dzwonie do mojego ginekologa z zapytaniem czy moge u nich zrobic badanie na przeciwciala plemnikowe ;) odbiera jakas panienka,mowie jej o co chodzi a ona na to ,ze tutaj tego nie moge zrobic,a oprocz tego do tego badania trzeba oddac sperme...komentarz pozostawie zbedny,:biggrin2::-D:biggrin2::-D:biggrin2:

reklama
Monia,mi dawaly zawsze do wiwatu od 8-9dnia.czulam sie jak słoń w ciąży :-D :-D :-D

Aha :D to ja dopiero 3 dzień :p to spoko :D Ostatnio też nic nie czułam dlatego się martwię, bo było mało. Jutro zobaczę co tam się święci;)

O my God !!! dzwonie do mojego ginekologa z zapytaniem czy moge u nich zrobic badanie na przeciwciala plemnikowe ;) odbiera jakas panienka,mowie jej o co chodzi a ona na to ,ze tutaj tego nie moge zrobic,a oprocz tego do tego badania trzeba oddac sperme...komentarz pozostawie zbedny,:biggrin2::-D:biggrin2::-D:biggrin2:

hahahahahah
matko i córko;D
To my wiemy więcej niż one na tych recepcjach :p...

Do góry