reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pazdziernik 2016

Wczoraj spróbowałam tych Lays Scoops , które tak namietnie reklamuja z dipem i muszę stwierdzić,że jak dla mnie to okropne są.
Nie wiem może inne smaki byłyby lepsze , a my mieliśmy paprykowy....

No właśnie się zastanawiałam jak smakują. A ten dip jakoś smakuje czy smak jogurtu przeważa?

reklama
Aria jaki rocznik jestes?
No ja wczesnie zaczelam bo urodzilam Synka jak mialam 22 lata, no rocznokowo 23. Ale w miedzy czasie jeszcze sie rozwiodlam i wzielam drugi slub xD takze u mnie ekspresowo ;)

No właśnie się zastanawiałam jak smakują. A ten dip jakoś smakuje czy smak jogurtu przeważa?
Przepraszam , musze sprostować , mielismy smak pomidor & oregano, spojrzałam na paczke, bo jakoś nie mielismy ochoty jej kończyć.
Tam w środku jest saszetka z ziołami , którą dodajesz do jogurtu, efekt bez rewelacji, tych ziół jest bardzo mało i żadnych przypraw nie czuć, musiałam sama ten dip poprawiać, a mimo to i tak jakoś nie zachwyziły te Laysy, smakują jak grube chipsy obsypane taką przyprawa jak prażynki paprykowe...

Ale próbuj może akurat Tobie posmakuuje :) Ja juuż nie kupie, juz wole nachosy z dipem.

Aria jaki rocznik jestes?
No ja wczesnie zaczelam bo urodzilam Synka jak mialam 22 lata, no rocznokowo 23. Ale w miedzy czasie jeszcze sie rozwiodlam i wzielam drugi slub xD takze u mnie ekspresowo ;)
Ale 23 lata to wcale smarkula nie byłaś :) U mnie teraz kuzynka ma poród na marzec, a niedawno skończyła 16...

Madzia hahaha, raczej tego nie planowała, żeby do 20 mieć odchowane dziecko :-)

Nie kuscie tumi nachosami bo też to moja zmora ;-)

Ja 88 rocznik . 10 października skończę 28 lat. Syna urodziłam mając 20. I nie żałuję ..kurde będę miała 40 i 20 letniego przystojniaka w domu.

Madzia ja mam 23 lata i nie czuje sie smarkula;p a jak bylam rok temu w szpitalu (22lata) po poronieniu to lekarz kazal mi sie spieszyć boo do 25 lat nie wiele czasu zostalo ooo taki przypadek. W szoku bylam jak to uslyszalam :o

Nie no jest roznica miedzy dzieciakiem bo jednak 16 lat to dzieciak, a wiekiem powyzej 20. Ja mialam prace, mieszkanie wiec pod tym wzgledem ok chociaz w gowie jeszcze nie dokonca chyba dojrzale podchodziam no i maz mi się nie udal. Bo okazalo sie ze miłosci jego zycia jest wiecej niz jedna ;)

reklama
Madzia hahaha, raczej tego nie planowała, żeby do 20 mieć odchowane dziecko :-)

Nie kuscie tumi nachosami bo też to moja zmora ;-)
hahaha no oczywiście ,że nie planowała , ale jej rodzice musieli sie z tym pogodzić cóż zrobić...
Nie pochwalam tego , ojjj nnie pochwalam...tez miałam głupi wiek , ale człowiek myslał co robi...

Do góry