Julka89.89
Cudzie trwaj..
Ja bym nie czekała tak na ostatnią chwilę bo jak odpukać urodzisz wcześniej, ja myślę być juz spakowane do szpitala tak w 34 tyg.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Tak tak.Ja bym nie czekała tak na ostatnią chwilę bo jak odpukać urodzisz wcześniej, ja myślę być juz spakowane do szpitala tak w 34 tyg.
Kup tak żeby na miesiąc przed terminem mieć pare ciuszkow i spakowanà torbę. A w czerwcu zaczynają się wyprzedaże to sobie jakieś rampersy dokupisz czy czapeczkę.aaaaaaa nie zrozumialam..czyli co kupic teraz juz pare rzeczy typu bodziaczki niektore..i w czerwcu kolejne..na wyprzedazach kosmetyki wiadomo w czerwcu bede kupowac..meble zamawiamy w maju i wozeczek w maju zamawiamy bo czeka sie 4 tygodnie..
Ja mam niestety manię czytania forów, których czytać nie powinnam. I drżę, czy, mimo dobrych wyników badań będzie na pewno wszystko ok. Dlatego miałam nie kupować nic, a tu co?Zaszalałam i praktycznie ubranek mam na rok. Wózek i resztę kupujemy pod koniec maja....
Codziennie modlę się i wierzę, że będzie dobrze.
A tu róż bijący po oczach hyhy
Ja niby też mam wszystko a jakieś ciuszki podkupuje. I tak jak Ty mam nawyk czytania nieprzyjemnych forów nawet na bb. Nie róbcie tego bo to szkodziJa mam niestety manię czytania forów, których czytać nie powinnam. I drżę, czy, mimo dobrych wyników badań będzie na pewno wszystko ok. Dlatego miałam nie kupować nic, a tu co?Zaszalałam i praktycznie ubranek mam na rok. Wózek i resztę kupujemy pod koniec maja....
Codziennie modlę się i wierzę, że będzie dobrze.
A tu róż bijący po oczach hyhy