reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Jejku dziewczyny czy wy w ogóle śpicie?? Co rano mam tyle do nadrobienia a co dopiero jakbym was 1 dzien nie czytała?? Juz zapomniałam co mam komu odpisać...

Moniusia z całych sił trzymam za ciebie kciuki i wracaj do nas z dobrymi wieściami!!! Musi byc jakies wyjście, No po prostu MUSI!
Hess powodzenia u genetyka, zreszta ja wiem, że jest ok ;-)

NOVA mi tez sie wydaje że rutinoscorbinu nie powinno sie w ciazy brac, to nie jest czysta wit C. Lepiej codziennie zjedz kiwi albo paprykę - cos co zawiera dużą dawkę wit C.

Kachna jak sie trzymacie??

Życzą wam dziewczynki miłego dnia i takiego słoneczka jak jest u mnie.

Aha Anne a o co chodzi z tą świnią? Bo juz kilka razy była wspomniana a nie chce mi sie szukać po milionie poprzednich stron.

Jejku dziewczyny czy wy w ogóle śpicie?? Co rano mam tyle do nadrobienia a co dopiero jakbym was 1 dzien nie czytała?? Juz zapomniałam co mam komu odpisać...

Moniusia z całych sił trzymam za ciebie kciuki i wracaj do nas z dobrymi wieściami!!! Musi byc jakies wyjście, No po prostu MUSI!
Hess powodzenia u genetyka, zreszta ja wiem, że jest ok ;-)

NOVA mi tez sie wydaje że rutinoscorbinu nie powinno sie w ciazy brac, to nie jest czysta wit C. Lepiej codziennie zjedz kiwi albo paprykę - cos co zawiera dużą dawkę wit C.

Kachna jak sie trzymacie??

Życzą wam dziewczynki miłego dnia i takiego słoneczka jak jest u mnie.

Aha Anne a o co chodzi z tą świnią? Bo juz kilka razy była wspomniana a nie chce mi sie szukać po milionie poprzednich stron.

znajde pozniej ,to ci wkleje na pr. ,dzien w ktorym mialam transfer:wink:

Oo prawie ten sam zestaw co u mnie :) Też biorę Femibion, vit D3, Q10, Magnez do tego jeszcze cynk, kwas foliowy, od wczoraj Ovulastan, lek na tarczycę i insulinę. Więc trochę tego jest :oo: Nigdy nie łykałam takich ilości..I też się zastanawiam, czy np. jedno z drugim łączyć można:rolleyes2:
Co do wady, to mam macicę jednorożną. Jest malutka, już jedno dziecko będzie miało w niej ciasno, jak przy ciąży bliźniaczej. Niestety stwarza też ryzyko poronień i przedwczesnego porodu...Ale czytałam sporo na ten temat i wiem, że są kobiety, które normalnie zaszły w ciążę, a o tej wadzie dowiedziały się podczas CC. Więc jest nadzieja :tak:

marzena w Invikcie 11 dni. W Centrum Zdrowia Mama i Ja (gdzie zamierzam robić) 14 dni.

Nova z tego co pamiętam Rutinoscorbin w ciąży nie bardzo...ale upewnij się u lekarza. Piszesz, że tarczyca w normie - jaki wynik jesli mogę spytać :)?
Moniusia czekamy na wieści!!!! Oby doktorek powiedział coś mądrego i wymyślił dalszy plan!:crazy: ;)
Hess kciuki i za Was! :)
kasia basia witaj an forum :)

Ogólnie to Dzień Dobry :)

Najki robiłam badanie pare dni przed transferem: TSH 2,023; FT3 2,70; FT4 1,02.
Kiedyś (ponad rok temu ;( endokrynolog powiedziała, że jeśli będzie ciąża, to mam się zaraz zgłosić.

reklama
Moniusia - martwię sie tą Twoja wizytą, trzymaj sie i daj nam tu znać.

Hess - u Ciebie to wiem ze nie masz sie czym martwić bo to wynik od czapy, zafałszowany.

Najki - a bierzesz po jednym zarodku przez ta swoja macice jakby co?

Do góry