G
Gość
Gość
Ewunka zazdroszcze Ci tej HiszpaniiPrzesyłam witaminę D i 15 stopni Zobacz załącznik 750905
Dlugo tam juz mieszkasz?
Ja uwielbiam Hiszpanie Wlochy i Kanary
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ewunka zazdroszcze Ci tej HiszpaniiPrzesyłam witaminę D i 15 stopni Zobacz załącznik 750905
Czytałam ulotkę, tylko w sumie nie mam ani zaparcia, ani wzdęcia, po prostu wielki balon![]()
Punkcie mialam w listopadzie. Estradiolu nie biorę już trzy tygodnie. Nie wiem, co mi jest. W sumie to mi to jakoś nie przeszkadzabierzesz estradiol?
kiedy mialas punkcje,bo czasami to trwa tygodnie zanim wroci do normy
No pogoda odpowiada mi zdecydowanie bardziej jak polska . I podejście ludzi i lekarzy do in vitro też mi się podoba. Długo tu juz sobie mieszkam 13 lat będzieEwunka zazdroszcze Ci tej Hiszpanii
Dlugo tam juz mieszkasz?
Ja uwielbiam Hiszpanie Wlochy i Kanaryna wakacje tylko te kierunki
![]()
Duża ilość progesteronu to powoduje, a przecież prolutex to czysty prg. Rozmawiałam o tym tym lekarzemCzytałam ulotkę, tylko w sumie nie mam ani zaparcia, ani wzdęcia, po prostu wielki balon![]()
Ewunka to ile Ty masz lat? Jako nastolatka tam wyjechalas? Z rodzicami? Czy do pracy?No pogoda odpowiada mi zdecydowanie bardziej jak polska . I podejście ludzi i lekarzy do in vitro też mi się podoba. Długo tu juz sobie mieszkam 13 lat będzie
Podobno marzenia są po to żeby je mieć :-)Ewunka to ile Ty masz lat? Jako nastolatka tam wyjechalas? Z rodzicami? Czy do pracy?
Jak jestem za bardzo wscibska to nie odpowiadaj? Pytam z ciekawosci bo mi tez sie marzy Hiszpania do mieszkania, albo Kanary, ale to tylko pewnie moim marzeniem zostanie![]()