reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ostatnio jak byłam na wizycie, kobiety jedna za drugą wychodziły z pobierania krwi i jak gdyby nigdy nic. Jeden pan wyszedł biały, po kilku minutach dwie pielęgniarki musiały interweniować, pod pachy go i dawaj po jakieś sole trzeźwiące, ale im zemdlał, na co rzuciło się kilku mężczyzn go ratować. Cała scena wyglądała naprawdę komicznie, bo kobiety widziałam uśmieszki w szaliki a faceci miny poważne, mój M to samo, skomentował ze każdemu się mogło zdarzyć:):)

hejka wszystkim :) i jest po 39dc przyszła ta małpa :) od 3dc zaczynam estroferm i 13dc mam zrobić usg endometrium i ten dzień wypada mi w drugie święto :/ i nie wiem co teraz ;/
Zapytaj lekarza czy lepiej przyjsc dzien pozniej czy 2 dni wczesniej ja tez dopytywalama bo czesto mi tak h... wypadalo ze cos mialam na niedziele :D

Ostatnia edycja:
Ewelin ciekawe czy twoj M by byl zadowolony jak bys tak mu podala tego lutinusa:-D

Jak moj sie dowiedzial ze przed porodem zrobili mi lewatywe to sie ze mnie smial ale jak mu powiedzialam ze wezme dla niego na wynos to mu mina zrzedla:laugh2:

reklama
Do góry