madziolina_p
Fanka BB :)
Nikos super, a ja tez nad Anastazja sie zastanawialam ale jakies mi sie wydaje takie amerykanskie hehe noi Nastka zdrobnienie?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ja jak słyszę "Werka" to mi się coś robi... zaraz kojarzy mi się taka stara wredna gospochaMi na przykład się podoba Weronika, ale mężowi i synowi nie, bo syn ma dużo koleżanek o tym imieniu a mąż podopieczną, więc odpadło. Także została Wiktoria![]()
u nas jest sąsiadka Wiktroria, mała Wiki ale taka bystrzacha nie da sobie w kasze dmuchać;P a w wieku mojej Majki;PNie znam żadnej Wiktorii, a każde inne imię raczej źle się kojarzy, więc drogą kompromisu wszyscy zaakceptowali Wiktorię, naszą mała wielką zwyciężczynie![]()
Anastazja chyba rosyjskieNikos super, a ja tez nad Anastazja sie zastanawialam ale jakies mi sie wydaje takie amerykanskie hehe noi Nastka zdrobnienie?
MI KarolinaA podoba sie Wam ktorek z tych co wymienilam?
Kornelia, Karolina, Antonina, Maja, Nadia, Aleksandra, Marcelina, Alicja, Anna, Zuzka
ślicznie a jak tył? bo jak pamiętam to plecy są z koronki? nie było widać biustonosza?Nasz syn jeszcze bez imienny chociaż mi podoba się Szymon. Ale przez ślub nie mieliśmy czasu o tym pogadaćA właśnie jeśli chodzi o ślub to obiecałam zdjęcie w sukience więc zamieszczam
![]()