Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mnie ciagle suszy. Pije teraz ze trzy razy tyle co przed ciaza albo i wiecej... Dzis ledwo przetrwalam noc bez picia przed morfologia;(
A ja Wam powiem, że nie potrafię i nie piję wody niegazowanej, same soki - najczęściej Dr Witt a teraz herbata z lipy i rumianek.

Ech, już w piątek jak jechalam do pracy, to się zapalił tryb awaryjny i skrzynia, ale to było pod praca już wiec dojechalam. Powrót trochę trwał, bo prędkość maksymalna miałam 50 ale jakoś się doczlapałam.
Okazało się, że poszło jakieś ***** od turbiny, które nie występuje samodzielnie i trzeba by wymienić cała turbine....
Szukamy tej części w uzywkach, ale ciężko :-( Generalnie mój rocznik samochodu był pierwszym, w którym wkladano nowe rodzaje turbin i musi mieć jakieś pstryczki elektryczne.
Gdyby nie te pstryczki to cześć kosztuje ok 100 zł. Jak bym musiała wymienić turbine, to jakieś 3,5 k. Generalnie i tak jest to cały czas opcja optymistyczna, bo bałam się, że to skrzynia biegów. :-(
Masakra :-(
Do tego ubezpieczenia obu aut, domu itp :-(
I jeszcze zapomnieliśmy ostatnio zapłacić za wodę :-( więc teraz musimy podwójnie :-(
A marzec to zawsze był taki piękny dla mnie miesiąc :-(
Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka
my też mamy ubezpieczenie mieszkania teraz.hej dziewczynki, ale cięzko za Wami nadążyć, ja mam od wczoraj gorsze dni, i psychicznie nie chce mi się nawet na forum wchodzić.
Poszłam wczoraj do endokrynologa ze skierowaniem - pilne. Gbur i cham jakich mało. weszłam zapytac czy mnie przyjmnie, to pyskówka z jego strony, powiedział że dzisiaj absolutnie, że on nie wie czy wgl znajdzie dla mnie czas. I gada z ironią to może pójdzie pani sobie do tego prywatnego.... ze łzami w oczach powiedziałam mu że chętnie i obrócilam się na pięcie. I to ma być lekarz? Po południu przyjął mnie inny lekarz w innej przychodni. Nie byłam dla niego problemem:/
W nocy tak mnie coś zakuło przy obracaniu w podbrzuszu że aż się obudziłam, mam nadzieję że dzidzi nic nie ma ;-(
Wgl. w morfologii trochę zmian , toksoplazmoza igG (-) a igM przy normie do 1 mam 1,11.
Tsh spadło do 12
czy to moje dziecko ma szansę być zdrowe.... mąż się niczym nie przejmuje.Jeszcze problemy z synem... mam dość dzisiaj mimo że tak pięknie świeci słońce ;-(
Dużo zdrówka dla Ciebie i maleństwa oraz spełnienia wszystkich marzeń 100 lat! [emoji8]Dzień dobry dziewczynki :-)
Już mi dzisiaj lepiej :-)
Zresztą dzisiaj MUSI być fajny dzień :-) mam urodziny :-)
Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka