reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Ola 21 ile Ty się w ogóle starasz? Pierwszy czy drugi cykl? Bo z tego co pamiętam to dopiero zaczynacie. Szukasz u siebie jakiś różnych problemów, wmawiasz sobie jakieś dziwne rzeczy, że to owu może nie było, że pewnie coś z hormonami nie tak. Daj sobie tak dobry rok czasu a będziesz mogła mówić że masz problem z zajściem w ciążę. Sorry ale czasem jak czytam Twoje posty to odnosze wrażenie, że jakaś niedojrzała nastolatka to pisze. Takie jest moje zdanie

reklama
No cóż ja chciałam mieć mały napis na ręce. Poczekam.

A mam pytanie czy któraś z dziewczyn zajmuje/ interesuje się jakoś bardziej makijażem?

Kobietki kochane życzę Wam miłego popołudnia☺ buziaki dla wszystkich, dla starających się życzę dwóch kresek a dla tych co są już w ciąży aby było wam lekko i szybkiego, bezbolesnego porodu.
Pa:*

Jeeeest :D

Załączniki

• 1458488232443.jpg
    1458488232443.jpg
    64,9 KB · Wyświetleń: 69
reklama
No po co się kłócić dziewczyny i wypominac? Co za różnica kto co robi jak i dlaczego? Każdy to co chce i juz. Forum nie jest nic żyją własnością. Każdemu można pewnie coś zażyciu jak się poszuka. Tyle.

No Życiowa to fajnie , blisko mam a posiadam maszynke do dziarania wiec jak urodze to może się zglosze? ;D

Ja właśnie byłam umówiona na tatuowanie rękawa właśnie a dwa dni przed terminem zrobiłam test ciazowy no i oczywiście nie dało rady :)
Wiec mam tylko dwa tatuaże kolczyki tam gdzie widzicie na foto i tunele w uszach. Poza tym z nas są w ogóle odmience wiec jakbym zaczęła wygłaszać swoje poglądy to by pewnie cześć z Was mnie zasztyletowala postami.

Ja coś dzisiaj mam ssanie . Niby nie czuje głodu ale taki niedosyt. Coś bym ciągle mielila. Zjadlam właśnie trochę oliwek i dalej szukam wiec Wasze posty nie są pomocne :p

Do góry